merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
İki kulaklıktan birini alacağım ama karar veremedim. 2.el almak durumundayım buds pro ile buds 2 ayni fiyat sayılır. Pro da IP7 sertifikası var. 2 de... View Post
Samsunga kulaklıklarım temizlemesi için verebilir miyim Apple da bu servis vardi samsungda da var mi acaba View Post
Fit 3 alinirmi? View Post
Cümleten hayırlı geceler. Onu UI Watch 6 ilk gelidği zaman özelliklerini okurken saatin şarjı bitip şarja takınca otomatik olarak saati başlatma... View Post
Fit 3 alinirmi? View Post
Paketi Ilk ben acabilirsem cok iyi olur View Post
Almak mantiklimi almayi dusunuyorum bide nereden alabilirim orjinal olsun paketini ilk ben aciyim istiyorum View Post
⭐ Bluetooth Kulaklıkları Islak Mendille Silsek Bir Sıkıntı Olur Mu Sizce ⭐ View Post
Son güncelleme sonrasında bazı mesajları saatte okuyamıyorum. Hassas bildirim içerikleri gizlendi şeklinde bir uyarı veriyor. Başka yaşayan ve... View Post
Arkadaşlar elimde watch 4 classic var ben bu cihaza daha üst modelin kordonunu takabilir miyim? Bunu isteme sebebim yeni watchlarda kordon çıkarma... View Post