Original topic:

acil yardım

(Topic created on: 05-09-2026 06:03 PM)
147 Views
HardPerformansEkibi
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

arkadaşlar buds 4 pro aldım yeni.

bunu wearable uygulamasına birtürlü eşleyemiyorum neden çözümü nedir? birtürlü eşlenmiyor

image

6 Comments
merzifonlu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklar artık wearable uygulaması üzerinden eşlenmiyor. Ayarlara giriş yaptığınızda, kulaklıklarınız telefona bağlıysa, profil fotonuzun altında kulaklık ayarlarınız için bir sekme gözüküyor. Oraya tıklayıp her türlü ayarı yapabilirsiniz. Bluetooth eşleşmesi için zaten ilgili yönergeye uygun hareket edip bluetooth bağlantısını sağlamanız yeterli.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
reis orda çok az özellik var baksana birde profil fotomun altindaki buds 4 pro yazidi var evet ona basinca hiçbirşey olmuyor1778339914207.jpg1778339914217.jpg
0 Likes
merzifonlu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır, zaten böyle olması gerekiyor. Öncelikle kulaklığınızı kurun kısmına tıklayıp talimatları tamamlayın. Yeni arayüzle birlikte kulaklık ayarları, kısayol paneli ve bu dediğim yere taşındı. Daha erişilebilir hale geldiler. İyi günlerde kullanın :)
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
oraya basınca hiçbirşey olmuyor
0 Likes
merzifonlu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Farkında olmadan kurulumu tamamlamış olabilir misiniz acaba? Zaten ekstra çok bir ayarı da yok, içiniz rahat olsun. Son olarak bi bluetooth'u kapatıp biraz bekleyin ve açıp yeniden kulaklıklarla bağlanın. Yeniden kurulumu tamamlayın kısmına tıklayın. Yine olmazsa işlem yok demektir. Müzik açıp dinlemeye başlayın :)
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler👏
0 Likes