cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yurtdisindan alınır mı?

(Topic created on: 04-12-2025 09:57 AM)
154 Views
S928B
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selam dostlar, bildiğiniz üzere yaklaşık 9 ay önce S24 Ultra satın aldım. Fakat aldığım mağazanın bana hiç yardımcı olmaması nedeniyle iPhone 16 serisine gecmeye karar verdim. Telefonu TR'den alacağım, ama Airpods, Watch, ve benzeri aksesuarları UK'dan almayı düşünüyorum. Airpods alınır biliyorum ama watch icin imei problemi olur mu? 

İkinci sorum ise elimdeki bütün samsung aksesuarlarımı da İnternet üzerinden 2. El satacağım. Hangi İnternet sitesi üzerinden satmaliyim?

Teşekkürler ...

4 Comments
TitanGlobal
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, Apple Watch konusunda şöyle bir detay var: Teknik olarak “Bluetooth versiyonu” diye bir model yok ama iki ayrı seçenek bulunuyor. Biri GPS modeli (yalnızca Bluetooth + Wi-Fi ile çalışır), diğeri ise GPS + Cellular modeli (Bluetooth + Wi-Fi + eSIM destekli). Türkiye’de satılan modeller zaten sadece GPS versiyonu.

İngiltere’den GPS modelini alırsanız, Türkiye’de tamamen sorunsuz kullanabilirsiniz. Cellular modelini alırsanız da çalışır ama eSIM özelliğini Türkiye’de aktif edemezsiniz. Yani günlük kullanımda **bleep** yaratmaz, sadece hücresel bağlantı kullanılamaz.

Aksesuar satışı için ise Sahibinden, Letgo veya DonanımHaber Forum gibi platformlar gayet uygun. Teknoloji odaklı alıcı bulmak istersen DonanımHaber’in ikinci el bölümü özellikle tavsiye edilir.

Umarım faydalı olur.
S928B
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 👍🏿
0 Likes
morley
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
watch düz model mi yoksa cellular mı? düz modelse bir sıkıntı olmaz, cellularsa imei kaydı gerekebilir. ama aradaki fiyat farkına bakarak alman daha mantıklı olur, cellular alsan bile uk'den almak daha mantıklı olabilir, saati çoğunlukla telefonla birlikte kullanırsın zaten sime pek de gerek olmayabilir
S928B
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Düz se alicam muhtemelen
0 Likes