CGRZBN
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
a month ago (Last edited a month ago ) in
Giyilebilir CihazlarBuds 2 pro kullanan yada bilen varsa nasıl bir cihaz? Ev interneti superonline kullanıyorum taahütüm bitmek üzere. Bugün aradılar yeni taahüt vermem durumunda buds 2 pro hediye edeceklerini söylediler. Ben şu an iphone 15 plus kullanıyorum sorunsuz bağlantı kuruyor mu iphone'larla? Kulaklığım huawei ve onu sorunsuz kullanıyorum. Buds 2 proyuda iphone'la sorunsuz kullanabilir miyim? Ve buds 2 pro tavsiye eder misiniz normalde?
5 Comments
Siberizm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Kendi deneyimlerimde 15 Pro Max ile sağlıklı bir bağlantı gerçekleştirdim. Ses kalitesi fiyatına göre ideal ki size zaten hediye geliyormuş. Tercih edilebilir
CGRZBN
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim. Fiyatı teknoloji marketlerde 5 bin civarı. Çok kötü değildir diye tahmin ediyorum. Bağlantıyıda sorunsuz kuruyorsa başka bir internet tarifesi aramicam. Aslında taahüt yenilemek için sundukları fiyatta çok anormal değil ama araştırınca daha uyguna bulabilirim. O yüzden sordum kulaklık işime yaramazsa başka tarifelere bakıyım diye. Tekrar teşekkür ederim yanıt için
Siberizm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim hocam ☺️🙏🏻
AlperGüler
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Sadece kulaklık olarak Bluetooth üzerinden bir bağlantı yaparak kullanırsın ama o kulaklığın özelliklerini kullanamassın diye biliyorum airpods alıp samsung bir cihazda kullanmak gibi ama tabi bedava geliyosa al yani satarsın
CGRZBN
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar
Mantıklı haklısın. Detay özelliklerini kullanamayabilirim. Belki satıp yerine airpods alırım. Ama sorunsuz kullanılabiliyorsa onuda kullanırım. Detaylı araştırmak lazım. Teşekkür ederim yanıt için