Original topic:

(Yardım) Wear OS Gemini'den Google Asistan'a

(Topic created on: 09-29-2025 10:22 PM)
104 Views
Drolax
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhabalar. Galaxy W4 saatimde Asistan uygulaması Gemini güncellemesi aldığından beri telefon araması, mesaj gönderme, rehber gibi özellikleri kullanamıyorum.

Google Asistan bu işleri gayet düzgün bir şekilde yapıyordu.

Bu sorunu düzeltmek için;
- Güncellemeyi silip fabrika sürümüne aldım (Fabrika sürümü doğrudan uygulamalardan silindi ve tekrar açamadım) olmadı.
- Telefonda "Google" ayarlarında varsayılan asistanı Gemini'den Google Asistan'a çektim ama saat etkilenmedi.
- Gemini üzerinden aratmalar yaptırdım ama düzgün bir sonuca ulaşamadım.
- Google'ın yardım sayfalarında bir çözüm bulamadım.
- Github baktım, oradakiler benden daha fazla çıldırmış ama çözüm bulabilen yok.

Allah rızası için Google Asistan'ı saatime geri getirmek için bir yol bilen var mı?
Eğer yoksa bu cins şey her "X" kişisini ara dediğimde ya kendine iltifat ettiğimi sanacak, ya da usanmadan, tükenmeden "Anlayamadım" deyip duracak. 
7 Comments
ahmet233
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Uygulama öbelleğini sildinizmi
Drolax
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Soylediklerinizi daha once denedim. Maalesef ki gemini nin yetersizligi deniyor genek olarak. Sanirim henuz gelistiriliyormuş. En azindan bazi haber kaynaklari oyle diyor
0 Likes
ahmet233
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Hocam duzelir saatede güncellene gelcek one ui 8.0 en kötü onla duzelir
Drolax
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah. Tek temennim. Saati çok aktif kullanıyorum, çok tadını kaçırıyor böyle şeyler insanın
0 Likes
ahmet233
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Animasyon ölceğini 1x yapın geliştirici şeçeneklerinden yapım numarası derleme numarası ona bi kac kex basın bide aynı saatten var benim degil ama sıfırlanınca hızlandı
0 Likes
ahmet233
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Zorla durdurun uygulamyı bide
ahmet233
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sesinizi yeniden kaydedi
0 Likes