Original topic:

Yani bu nedir?

(Topic created on: 07-10-2025 12:58 AM)
402 Views
BatuYaga
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bişey sorucam watch 7 5k dan satılırken aynı işlemci ile çıkan 8 nasıl 20k oluyo bu nasıl bir fiyat politikası?

Samsung apple kafasını bırak be karşim artık kendin ol !
18 Comments
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Huawei watch ile samsung watch kıyaslanamaz çünkü samsung weor os yani android kafasında çalışıyor bir sürü uygulama indirebiliyorsun 32gb hafıza ve 2gb rami var o yüzden Huawei'e göre az gidiyor, Huawei'de sadece sağlık, spor, bildirim var.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim burda da ufak bi hata vsr. Daha önce huawei saat kullandım ben uzun süre. Uygulma inebiliyor saatlere. Hatta oyun bile inebiliyor
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet ama daha kısıtlı diye biliyorum, weor os tarzında bir işletim sistemine sahip mi? Çünkü samsung'ta bildiğin telefon arayüzü gibi aşırı detaylı.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet evet kendi ürettikleri işletim sistemini kullanıyorlar. Uugulma mağazısından istediğin uygulama oyunu indirebiliyosun
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Allah Allah hangi watch'larda var?
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gt 5 pro'da var mesela. Bu arada bazı modellerde direk saat üzerinden girip indirebiliyosun. Bazı modellerde de kendi uygulaması üzerinden indiriyosun ama o da direk saate iniyor zaten
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bahsettiğiniz watch 5 pro'yu inceledim, wifi yok, yoğun kullanımda 5 gün gidiyor, tansiyon ölçme yok, ram, hafıza, işlemci bilgisi yok, uygulama indirme sınırlı yazıyor. Mesela en basit WhatsApp'ta sadece mesajlara cevap veriliyormuş, görüntü, ses kaydı açılmıyormuş.
mastrx
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Haklısınız, sanırım 1-2 ölçüm dışında bir **bleep** yok. Şu an 5K'ya Watch 7 almak varken 8 almak için sebep göremiyorum.
Giyilebilir Cihazlar
Almayın hocam. Başka marka tercih edin. Satamayınca illaki bir şeyleri anlarlar diye düşünüyorum
0 Likes