cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wearable Uygulaması

(Topic created on: 03-15-2022 09:40 AM)
272 Views
çağatay1616
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Gerçekten ama gerçekten gına geldi. Bir uygulama içinde sesli içeriği açmadan evvel Buds 2 kulaklığımı telefonuma bağlıyorum videoyu açacağım zaman pat diye wearable uygulaması başlatılıyor diye açılış ekranı geliyor. Cidden ama cidden aşşşırı can sıkıcı oluyor bir noktadan sonra çünkü eğlencenizi bölüp duruyor. Yahu şu uygulamayı yapıp da kulaklık bağlandığı zaman uygulama açılsın/kapansın seçeneği yapılmaz mı. #buds2 #wearable

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba çağatay1616,

Durumu incelememiz için Wearable uygulamasından hata raporu göndermenizi rica ederiz. 

• Galaxy Giyilebilir'i başlatın ve sol üst tarafta daha fazlasına dokunun.

• Bize Ulaşın'a ve ardından Hata Depoları'na dokunun.

• Her Zaman veya Yalnızca Zaman'ı seçin ve ardından Tamam'a dokunun.

• Sorunu ayrıntılı olarak açıklayın ve GÖNDER butonuna dokunun.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
TabS7ege
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Çok tuhaf, ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Belki widget olarak ana ekrana eklerseniz bu sorun olmaz (hiç sanmıyorum ama denemekte fayda var).
çağatay1616
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Widgeat olarak ekli. Sorun telefonla hangi işlemi yapıyor olursanız olun bu wearable uygulamasını kulaklıkla bağladığınızda hep açıyor. Bu bir sorun değil çünkü normalde kulaklığı bağladığında açılması iyidir lakin bunu manuel olarak açıp/kapatma seçeneği koymadıkları için benim kullanımımı etkileyen bir problem olmaya başladı...
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Ben de buds 2 ve watch 3 kullanıyorum, bağlanınca wearable açılması hiç olmadı, watch bağlanınca bildirim paneline bağlanıyor bildirimi gelip kısa sürede gidiyor, buds 2 de bağlanınca kulaklık ve kutusu animasyon şeklinde gözüküyor ve gidiyor, wearable uygulaması hiç açılmıyor.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba çağatay1616,

Durumu incelememiz için Wearable uygulamasından hata raporu göndermenizi rica ederiz. 

• Galaxy Giyilebilir'i başlatın ve sol üst tarafta daha fazlasına dokunun.

• Bize Ulaşın'a ve ardından Hata Depoları'na dokunun.

• Her Zaman veya Yalnızca Zaman'ı seçin ve ardından Tamam'a dokunun.

• Sorunu ayrıntılı olarak açıklayın ve GÖNDER butonuna dokunun.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes