Resolved! Solved

Original topic:

Watch7 Şubat Güncellemesi Bana Hayırlı Olsun

(Topic created on: 03-14-2026 12:27 AM)
344 Views
Mutare
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Hayırlı uğurlu olsun WearOS SP güncellemesi önce bana sonra tüm herkese hayırlı olsun bu güncellemeler olmasa bu forum çok eksik kalırdı. Teşekkürler.

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Geleli oldu baya hayırlı olsun👍🏿

View solution in context

Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
"bu güncellemeler olmasa bu forum çok eksik kalırdı."

Yıl 1970lerde bir şey. Oturmuşuz bilim zirvesi toplantısındayız. Bir yanımda Einstein diğer yanımda celal şengör. Düşünüyorduk... Bu samsung watchlara ne zaman 2026 şubat güncellemesi gelecek diye. Her kafadan ayrı düsünce tabii. En sonunda ne zaman geleceği performans durumu gibi her şey konuşulup istişare edilmişti. Ama bu güncellemesini ne zaman geleceği ve performansa etkisi gizli tutulmalıydı. Ve bugün siz bu sırrı açığa vurdunuz. Hem bilim dünyasının önemli bir gerçeğini ifşa ettiniz hem de forumda büyük bir eksikliği kapattınız. Allah razı olsun

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Şu one 8.5 gelse takvim yok geri bildirim attım kesin cevap vermedi tarih testlerde 3 ay bekledik dağıtımdada 3 ay beklersek bittik demek

View solution in context

Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani şaka bir tarafa bu milleti gerçekten anlamıyorum. Kod satırlarına çok fazla anlam yüklüyorlar. Tabii ki eleştirip tartışalım yazılımları donanımları cihazları ama hadi gelsin, gecikmesin, nerede kaldı bunlar bence mantıklı düsünceler değil.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Beklediğimi değecekse iyi değilse 6 ay boşuna bekledik

View solution in context

Solution
OnurBacc
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Geleli oldu baya hayırlı olsun 👍🏿

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun

View solution in context

Solution
serhatz04
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 😊

View solution in context

15 Comments
Solution
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Geleli oldu baya hayırlı olsun👍🏿
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Biz geç kalmışız demek ki geç olsun güç olmasın ya.
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle sorun yok👌🏿
Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
"bu güncellemeler olmasa bu forum çok eksik kalırdı."

Yıl 1970lerde bir şey. Oturmuşuz bilim zirvesi toplantısındayız. Bir yanımda Einstein diğer yanımda celal şengör. Düşünüyorduk... Bu samsung watchlara ne zaman 2026 şubat güncellemesi gelecek diye. Her kafadan ayrı düsünce tabii. En sonunda ne zaman geleceği performans durumu gibi her şey konuşulup istişare edilmişti. Ama bu güncellemesini ne zaman geleceği ve performansa etkisi gizli tutulmalıydı. Ve bugün siz bu sırrı açığa vurdunuz. Hem bilim dünyasının önemli bir gerçeğini ifşa ettiniz hem de forumda büyük bir eksikliği kapattınız. Allah razı olsun
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sen OneUI8.5i gör. Gelecek 9 nerde diyecekler. 😂
Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani şaka bir tarafa bu milleti gerçekten anlamıyorum. Kod satırlarına çok fazla anlam yüklüyorlar. Tabii ki eleştirip tartışalım yazılımları donanımları cihazları ama hadi gelsin, gecikmesin, nerede kaldı bunlar bence mantıklı düsünceler değil.
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Herkes kendince takılıyor boşver ortam var yer var. Herkesin gayesi farklı. Onlar bildiklerinden mi oynuyor kalk sen de oyna hesabı. 🙏
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Şu one 8.5 gelse takvim yok geri bildirim attım kesin cevap vermedi tarih testlerde 3 ay bekledik dağıtımdada 3 ay beklersek bittik demek
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Çeşitli testler yapılıyor testleri ben de uzaktan takip ediyorum. Samsung da iyice Iphone özendi. Az kaldı. Pabucu dama atılacak. Güvenlik güzeldir her şey dozunda. 😊 Devrimsel olarak OneUI7'ydi şu **bleep** büyük taban değişiklikleri yok.