cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch

(Topic created on: 10-27-2024 12:01 PM)
163 Views
herjesus
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Şarjı iyi giden geniş kapsamlı samsung watch saat olarak ne önerirsiniz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bende watch 6 classic var 1,5 gün gidiyor şarjı samsung saatlerde malesef şarj en fazla 2 gün idare ediyor kullanıma bağlı olarak huwai watchta kullandım tamam şarjı bayağa gidiyor ama bana göre akıllı bileklikten bir farkı yok samsung watchların şarjı az da gitse tam bir akıllı saat bu benim görüşüm farklı düşünen arkadaşlar vardır elbet

View solution in context

7 Comments
yasin29
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Valla bende 6 classic var 24 saat gidiyor şarjı. Daha önce Huawei kullanıyordum ne zaman taktığımı unutuyordum. Şimdi bu saate geçip her gün şarj etmek çok koyuyor.
herjesus
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aslında classic saat severim ben kurmalı koleksiyonum öyle ama birden heveslendim hevesimi kırmak için olumsuz yorumlara daha çok önem veriyorum 😂
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Şarjı iyi giden Samsung saat yok yoğun kullanırsan 1 gün hafif kullansan zorlasan en fazla 2 gün gidiyor pili uzun gitsin istiyorsan huawei bak
bevcan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 44 mm kullanıyorum aod ve wifi kapalı diğer herşey açık 3 günün kullanıyorum
yasin29
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Gayet yeterli 3 gün
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 44 kullanıyorum benim de 2 günü rahat çıkartıyor.
Telefonun samsung ise Huawei falan bakmanı önermem tam verim alamazsın.
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bende watch 6 classic var 1,5 gün gidiyor şarjı samsung saatlerde malesef şarj en fazla 2 gün idare ediyor kullanıma bağlı olarak huwai watchta kullandım tamam şarjı bayağa gidiyor ama bana göre akıllı bileklikten bir farkı yok samsung watchların şarjı az da gitse tam bir akıllı saat bu benim görüşüm farklı düşünen arkadaşlar vardır elbet