Original topic:

Watch ultra cinsiyetciliği 🫤

(Topic created on: 03-02-2026 12:18 AM)
395 Views
sevilk
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Özelliklerinden dolayı Watch ultra almak istiyorum ama bu model erkeklere özel bir saat gibi geliyor bana. Genel hatlarını geçtim, ekran büyüklüğü bile kadınlara uygun değil. Bu modeli kullanan hanım arkadaşlar var mı, varsa memnun musunuz?

8 Comments
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani cinsiyetçi değil ama zarif tasarımları seviyorsanız uymuyor. Bir de lansman kordon rengi lacivert olduğu için öyle bir algıya kapılmış olabilirsiniz. Eğer kordonu size hitap eden bir renkle değiştirirseniz belki olabilir
sevilk
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hayır sorun renk değil. Lacivert güzel bence. Sorun ekran büyüklüğü. Sadece 40 mm kadınlara uygun üstü çok büyük. Kullanışlı ve rahat değil. Daha önce erkek kardeşiminkini kullandım. Bileğimde durmadı. Rahatsız etti. Cinsiyetçilik kasdi olmayabilir ama bizi de düşünmemişler. Aynı modelin 40 mm de yapılmalı.
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne diyeyim o zaman watch 8 cc ya da watch 8i tercih edebilirsiniz😃
sevilk
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Biraz önce sipariş geçtim watch 8. 😊
Chavellier
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saatin içine gömülen donanım parçaları büyük ihtimalle daha küçük kasanın içine sığdırılamadığı için o şekilde üretiliyor
sevilk
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Olabilir tabi ama ultra'da ekstra olan ne ki? Kamera özelliği var sanırım. Şimdi kameralar bile küçük. Kadranı daha ince yapabiliyor olmalılar. Kasalar çok kalın ve ağır. Ve fazla erkeksi. Umarım tasarım ekibi saatlere bi el atar. 🙏
Chavellier
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Batarya bile çok farkettiriyor. Ancak dediğiniz konuda hemfikirim tasarım dilinin değişmesi gerek.
Toprak_00
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Cinsiyetcilikmi ? Biraz mantik saat genel anlamda zor sartlarda dayanilmasi icin tasarlandi bu denli buyuk olmasi gayet normal degilmi bide cikip samsung seymi demeliydi (kadinlara ozel olsu) biraz mantikli konusun