cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch serisi hakkında yardımcı olur musunuz?

(Topic created on: 03-14-2024 09:28 PM)
701 Views
EnesDersmek
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Selamun Aleyküm arkadaşlar

Samsung watch almayı düşünüyorum ama şöyle bi sorun var

Bu saatin 3 modeli var 

Watch 6 
Watch 6 classic 
Astro edition

Bu saatler arasından hangisi alınır hangisi daha iyidir ve parasını hak eden hangisidir

Gerçekten alipta uzun süre yüzümü güldüren hangisi olur 
0 Likes
EnesDersmek
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Geçici süre indirim yapmışlar
0 Likes
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
E sim desteği de olsa iyi olurdu. En azından seçim yapabilmeliydik diye dusunuyorum
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet bunu farkettim fakat Türkiyeye getirilen cihazlarda e sim özelliği olmadigi için e sim tanilama olayı da yok ne yazik ki
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uzaktan arama yapmanin tek yolu telefonun ve saatin internete bagli olmasi şartı.
EnesDersmek
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bunu bilmiyordum çok önemli mi peki e sim istediğim kordon takabiliyor muyuz
0 Likes
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
E sim var ise telefon olmadan bile arama yapabilir mesaj gönderebilir veya internete girebilirsiniz. Aynı telefon gibi. Yani aslında saate sim kart takmış gibi oluyorsunuz. Tek **bleep** bu sim kart sanal oluyor. Ancak Samsung Türkiyeye E sim li modelleri hiç getirmiyor. Bu noktada çok eleştiriyorum. Ben saati e sim var diye de almistim ayni zamanda. Reklamlarinda telefonsuz arama yapilabilecegi yaziyor fakat dikkatli bakinca gri küçük yazılarla yazılmış "sadece LTE modellerinde mevcuttur" ibaresini görebilirsiniz
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben e sim desteğinin olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta telefonunuz yanınızda değilken arama yapmak için kimseye "arama yapmak için saatimi internete bağlamam gerek, internetinizi paylaşır mısınız?" demezsiniz. Bunun yerine telefonunuzu kullanabilir miyim dersiniz 😁
EnesDersmek
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu çok iyi oldu bilgi
0 Likes
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Türkiyeye getirmiyor e sim modellerini