- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-04-2023
09:53 AM
(Last edited
10-04-2023
09:54 AM
by
Manavgat
) in
Uzun bir süredir Galaxy ailesinden nerede ise tüm serilerden saatler kullandım. Ancak geçen onlarca yılın ardından bile hala bu saatlerin bir haftalık performans veren modelleri ile karşılaşamadık. Çinli ve WearOS kullanan rakibi şimdi yeni modeli ile 3 günlük batarya performansı sunmayı hedeflerken biz hala az kullanımda bir buçuk güne geldiğine şükrediyoruz. Samsung'un düşük güç modu içeren bir güncelleme ile saat arayüzünü görebileceğimiz, aynı zamanda da bildirimlere erişebileceğimiz bir ekstra batarya tasarruf modu çıkarması gerekiyor.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 10:15 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 10:37 AM in
Giyilebilir CihazlarKısa bir süre sonra Pixel Watch 2, Snapdragon işlemcisi ile duyurulacak ve muhtemel batarya performansı çok daha artmış olacak.
Amerika ve Avrupa gidip bir günlük batarya ömrüne sahip saat almaktansa şu anda da olduğu gibi Garmin, Apple Watch Ultra ya da Huawei'in Watch ve Ultimate serisinden almaya devam edecek. Çoklu GPS, uzun batarya ömürleri ve özel işletim sistemleri yüzünden.
Dolayısı ile sorun burada bataryayı beğenmiyorsan alma değil, şurada şöyle açık var ve kullanıcılar bunu istiyor konusu
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 11:05 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 11:38 AM in
Giyilebilir CihazlarApple Watch Ultra 18 saat LTE bağlantılı olarak gidiyor. **bleep** çoklu GPS, 1.5 saat uygulama kullanımı, 60 dakika workout ve arkada music stream ederken oluyor :)) Bizim saatlerin Türkiye versiyonlarını hiç birisinde LTE yok. Ve o 18 saatte LTE Apple Watch Ultra'da daimi bir şekilde açık. Kimi telefonlar bile bu kullanımda 18 saat götürmüyor :))
Normal kullanımda ise ki yine Samsung saatlerden fazla olarak 36 saat sürüyor ancak burada da 8 saat yine LTE ve çoklu GPS var. Bu iki özellik de bizim saatlerde mevcut(LTE yurtdışı kimi cihazlarda var ancak çoklu GPS yok.) değil. Açıkken diğer aktivite, bildirim kontrolü de günlük olarak devam ediyor.
Ekstra olarak yukarıda da bahsettiğim gibi çoklu GPS, ekstra dayanıklı kasa, yüksek ısı, düşük ısı koruması, 100 metre suya dayanıklılık gibi özellikleri de var.
Burada da bitmiyor güç tasarruf modunda kaç gün gittiğini ve kullanıcıların kaç gün aldığını da bir zahmet araştırıp bakın :))
O zaman görürsünüz Apple Watch Ultra bir gün bile gitmiyor mu sözünü :))
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 11:40 AM in
Giyilebilir CihazlarBunu birde düşük güç tasarrufunda kullandığınızı düşünün.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 12:57 PM (Last edited 10-04-2023 01:15 PM ) in
Giyilebilir Cihazlarİlk mesajımda hiçbir marka modeli savunmadım bunu da belirteyim çoğu markanın tasarım,aksesuar için yaptığı saatler düşük bataryalı genelde.
Apple Watch Ultra'yı uzun pil ömrü diye seçtiklerini söylediniz. Pil ömrü için Apple watch seçen yoktur. Üstelik şikayetvarda bir çok pil ömrü ile ilgili şikayet mevcut. Her seyi kapattığım halde uzun gitmiyor diyenler de bi hayli fazla üstelik bu marka bu cihazı yaparken bataryanın böyle olacağını düşünememiş mi :) Siz kendiniz açıklamadan pil ömrü watch ultra dediğiniz için yazdım ben. Watch Ultra her ne açık olursa olsun 18 ya da 36 saat yeterli değil ayrıca.
Evet gelelim Apple Watch 8 ya da 9 testlere Gps ve Gps+Cellular iki ayrı model. Pil ömründe Apple'ın yaptığı testlerde frk yok iki modelde de yogun 18 ve düşük 36 saat resmi açıklama bu. Evet düşük güç modunda da Apple Watch 8(9 her neyse) 36 saat veriyor. Yani senin tabirinle bileklik gibi kullanıp 36 saat :) Hop bileklik gibi kullanmadığınız halde 3.5 gün Watch 5 Pro ama eleştiriyorsunuz. :)) WU aynı seviye değil fiyat frki bir hayli fazla. Dolar olarak da tl ile de. Ben 35 binlik saat takıyorsam bataryası 1 hafta gitmesi lazım ya da dolar olarak iphone fiyatında bir saatin bataryası 1 hafta gitmesi lazım.
Ticwatch Pro 5 pil ömrünü bilmiyorum. 80 saat kimine fazladır kimine azdır. Bana göre bir saat minimum 7 gün normal kullanımda gitmeli :) Üstelik uygulaması özellikleri Türkçe olmayan ya da Türkiye'de çalışmayan saatlere bakmıyorum.
100 metre suya dayanıklı,ekstra dayanıklı gibi alakasız şeyler yazmışsınız onlara hiç girmiyorum :))
Bilgi paylaştıkça çoğalır marka savunmak yerine geri bildirim yapmak gerekiyor. Kullananların da en çok şikayet ettiği konuya bakalım bi
Bu arada ne Samsung fanıyım ne de Samsung watch fanı watch 4 e sahibim 2 gün gidiyor gece uykumu oksijeni ve horlamayı ölçtüğü halde ama bana yetersiz geliyor bu yüzden kullanmıyorum, altta 2.el getmobilden baktığım iphoneları görebilirsiniz
Kullananlar batarya yeterli değil diyorsa sen kahkaha atiyorsan atabilirsin problem değil :)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 01:25 PM in
Giyilebilir CihazlarGörsellerde outdoor sporlar olmasının yanı sıra GPS'i Apple Watch Ultra gibi Çoklu GPS ve sürekli Apple'daki gibi kontrol eden algoritmaya sahip olmadığı için spor sonrası aşırı derecede sapmaya sebep oluyor. Bu da adımlarda ve mesafede şaşmaya sebep oluyor. Görsel ekleyeceğim, bakarak insanların Watch 5 Pro'nun GPS'i ile nasıl dalga geçtiğini görebilirsiniz. Çünkü aşırı komik bir durum.
Ekstra olarak Apple Watch Ultra'nın batarya performansının kötü olduğunu yanlış anlamayın ancak akıllı saatler konusunda, konudan bihaber insanların kötü düşüneceği kararındayım. Başka bir açıklaması yok çünkü :)
Global kaynakların (Tom's Guide, Computerbild,de vs...) gibi kaynaklar bu kadar çok, stabil ve minimum hata payı ile çalışan özellikler için bu cihazın çok iyi batarya performansı verdiğini söylüyor. İngilizce ya da Almanca biliyorsanız kontrol edebilirsiniz :) Sadece tek site ile olmuyor çünkü.
Iyi forumlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2023 01:28 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink