Original topic:

Watch Ultra mı Garmin mi?

(Topic created on: 05-02-2026 12:20 AM)
437 Views
A54_Watch643classic
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

A54 kullanıyorum. Uyku analizi ve kalp atış hızı benim için önemli. Samsung telefon kullanan biri olarak Samsung saat mi almalıyım yoksa Garmin mi? Açıkcası Ultranın dış görünüşünden hiç hoşlanmıyorum. 

0 Likes
35 Comments
Sunuki
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Uyku analizi açısından Samsung iyi ama Garmin pil süresi daha iyi. Ultra renk açısından mı sevmiyorsunuz yoksa genel tasarım?
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Klasik saatlerden hoşlanırım. Akıllı saat kullanmamdaki tek neden uyku ve kalp atışı.
Watch 8 classic kullanıyordum kasasını beğenmediğim için sattım. Ayrıca 8 classic uyku zamanını tutarlı ölçmüyordu. Ultranın da iyi ölçeceğini pek sanmıyorum. Kafam çok karışık.
Sunuki
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Uyku zamanı konusunda aslında baya iyi. 2024 kasımdan beri aralıksız kayıt ediyorum ve düzenli kullanıyorum ve baya memnunum. Classic tasarımını sevmediyseniz tasarım olarak diğerlerini hiç beğenmezseniz zaten diye düşünüyorum. Klasik saatlere en benzeyenlerden biriydi çünkü. Huawei uyku vs çalışma olarak nasıl bilmiyorum ama huawei saat tasarımları çok güzel onlara da bakabilirsiniz.
Giyilebilir Cihazlar
Şu an kullandığım watch 6 klasik, watch 8 klasikten çok daha klasik. Ben kilolu olduğum için kolumda bileğimde damarlar gözükmez. Acaba bu yüzden mi eksik ölçüyor diyorum. Halbuki her sensör 7/24 açık ve horlamaları kaydetsin dolayısıyla uyku zamanı tutarlı olsun diye telefon şarjdayken uyurum. Sanırım watch 9u beklesem iyi olacak.
0 Likes
Sunuki
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kilodan olduğunu çok sanmıyorum ya. Ölçemese zengin direkt boşluklu gösteriyor o kısımları. Ne gibi tutarsızlıklar oldu sizde?
0 Likes
İsimiz_yeni
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Huawei
Sunuki
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Uyku takip vs iyi mi? Tasarımsal ve batarya olarak çok iyiler ama o kısmı hiç bilmiyorum. Bi tane de Huawei almak istiyorum.
İsimiz_yeni
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bütçe nedir
Sunuki
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bütçe sınırı yok
0 Likes