cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch Pil Ömrünü 2'ye Katlama

(Topic created on: 3 weeks ago)
168 Views
Stm17
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhaba,

Evet, başlıktan da anlayacağınız üzere, sadece iki ayarı kapatarak Watch Ultra saatimin pil ömrünü neredeyse iki katına çıkarmayı başardım. Bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim çünkü gerçekten **bleep** yarattı.

Kapatılan Ayarlar:

1. Telefon Üzerinden Müzik Senkronizasyonu:
    Burada kastettiğim, Spotify veya YouTube Music gibi uygulamalarla indirilen müzikler değil. Direkt olarak MP3 formatında telefonunuza indirdiğiniz müzikleri saate senkronlayan ayar. Hiçbir zaman saatimden indirilmiş müzik dinlemeyeceğim için bu özelliği tamamen kapattım.

2. Galeri Senkronizasyonu:
    Telefonunuzdaki fotoğrafların saate aktarılmasını sağlayan bu özelliği de kapattım. Açıkçası, saatte fotoğraf görüntüleme gibi bir ihtiyacım olmadığı için gereksiz enerji tüketimi olarak gördüm.

Sonuç:

Bu iki ayarı kapattıktan sonra, tüm sağlık ve sensör özellikleri (uyku takibi, kandaki oksijen seviyesi, deri sıcaklığı, kalp atış hızı vb.) açık olmasına rağmen:

• Pil ömrüm 2-2.5 günden → 4-5 güne çıktı.

Watch Ultra kullanıyorum, ancak bu ayarların Watch 7, Watch 6 gibi diğer modellerde de olumlu etki yapacağını düşünüyorum. Elbette aynı seviyede **bleep** yaratır mı bilmiyorum ama kesinlikle pil süresini uzatacaktır.

Umarım faydalı olur. Deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı merakla bekliyorum!

image

3 Comments
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
sirf bu ayarla o kadar artirildiysa ben de yapayim deneyim
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
zaten kapaliymis ben 1 gunu zor cikariyom 😭
Stm17