Original topic:

Watch 8

(Topic created on: 08-12-2025 08:41 PM)
173 Views
S23_User_to_S25_User
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar bisey sorucam para biriktirirsem watch 8 almayı düşünüyorum kullananlar memnunmusunuz soylermisiniz

10 Comments
Solution
Burki50
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bence sen trendyolda emsal aamsung akıllı saatlere bak ben kullanmıyorum ama nedense bana o fiyata verilmez gibi geliyor
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler sağolun
0 Likes
Solution
thatS25
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Gayet ince zarif ve diğer muadillerinin ulaşamadığı sensör ölçümü kalitesi var.Şu anda alınmaz,fiyatlar otursun öyle.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum....
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler sağolun
0 Likes
Solution
pulim43
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Dostum geçen hafta 7 almıştım, 4 gün sonra 8 40mm hediye geldi , 4 gündür kullanıyorum, çok şık çok kaliteli , 7 çöp gibi geldi , çok iyi ama bendeki 40mm batarya 1 gün, 44 mm alırsan 1.5 belki 2 gün gider , ama çok güzel saat , yaşım 43 spor yürüyüş yaparım, 4 classic, 6 , 7 kullandım ama en şık 8 qCpMipBFdE.jpg
pulim43
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada 6 bin küsür 7 geldi ama 8 12-13 binlerde, değer mi dersen bence değer bu arada 7 ye kadar samsung saat yazılımı kullaniliyordu, 8 de Android sürüm var ,
Giyilebilir Cihazlar
Tamam sağolun teşekkürler
pulim43
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ben Apple 7 de kullandım 1 yıl, samsung daha iyi
ozgurS24Plus
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim galaxy watch 3 4 6 classic kullandm, şarjı 1 gün gidiyo artık bıktırdı. Amazfit balance aldm , yapay zeka cevap var, whatsapptan gelen fotoları görme var, klavye fln, mağazası var ve şarjı 7 gün gidiyo, birdaha zor samsunga dönerim