Original topic:

Watch 8 kullanıcıları

(Topic created on: 08-29-2025 08:17 PM)
261 Views
Elomelo
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar :)

Watch 8 kullanıcılarına sorularım olacak. Bir kaç yerde ekranın ana gövdeden biraz önde olduğu için kolay çizilebileceğini gördüm. Sizce ekran koruyucu gerekir mi? Kullanan var mı? Daha önce watch 5 saatime takmak istemiştim ama beceremedim :( watch 8e de bu kadar para verince çizilmesini istemiyorum açıkcası. Sizde yurt dışı turuncu sitelerinden kılıf ekran koruyucu vs almalı mıyım? 
9 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Watch'larda safir koruma mevcuttur, çizilmeye karşı dayanıklı ancak yoğun kullanım sonucunda ne kadar dayanır orası şüpheli:D
Ekran koruyucu alırsanız telefonculara taktırmanızı tavsiye ediyorum evde takınca hiç güzel olmuyo.
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5in ekranında çiziğim yok kasada hasarlar var ama beni endişelendiren 8in camının çıkıntı olması. Sanırım alacağım ya. Teşekkür ederim 😊
Giyilebilir Cihazlar
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşaAllah kazasız belasız 😊.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kılıf alın direk ekran koruyucuları sökülüyor
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Sanırım alacağım. O da kaba gösteriyor ama yapacak bi şey yok 🤷🏻‍♀️ teşekkür ederim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
O daha güvenli tutar ve yanları da cizilmez ondan onu tavsiye ediyorum
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7'yi 3 aydır korumasız kullanıyorum. İstanbul havalimanı gibi bi yerde her gün Güvenlikten minimum 15 kere geçiyorum o kadar sürtüyor sürükleniyor hiçbir şey olmadı
Tabi ki öneri değil ama safir baya dayanıklı, siz yinede koruma alın ama benim yüzüme çizilmesin 😊
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Alacaksanız yeni safir kristal koruyucu alın, yoksa ekranın kendisinden çok daha kolay çizilir.
ögeday
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 8'in camı safir kristal. Çizilmeye karşı çok dayanıklı. Bende de aynı saatten var. Birkaç kere bir yerlere çarptım saati. Hiçbir çizik oluşmadı. Bence ekran koruyucuya gerek yok.