Original topic:

Watch 7

(Topic created on: 08-23-2025 07:05 PM)
157 Views
ismet01
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Değerli grup üyeleri watch 7 almak istiyorum daha önce Huawei gt2 modelini kullanmıştım şarj süresi yaklaşık 1 haftaya yakın gidiyordu watch 7 şarj süresi ile ilgili çeşit çeşit yorumlar var saati kullanıp deneyimleyen üyelerin yorumlarını merak ediyorum 

0 Likes
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Şuan kolumda takılı watch 7 44mm kullanıyorum. Sadece nabız ölçümü 10 dakikada bir ölçülecek şeklinde ayarlı ve güç tasarrufu kapalı şekilde kullanıyorum uyku kaydını vesaire gece takip ediyor o kısımla ilgili herşey açık. Bu kullanımda 2.5 gün ekran süresi alıyorum
Giyilebilir Cihazlar
Aod vs sürekli açıkken 1 günü çıkartır mı
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Çıkarıyor ben tercih etmediğim için kapalı tutuyorum :)
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben çok istiyorum ama telefonum samsung değil diye çekiniyorum bağlantı sorunları çıkıyor diyorlar yorumlarda
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bu konu hakkında bir bilgim yok malesef çünkü ekosistem olarak samsung kullanıyorum. Bağlantı sorunu yaşar mısınız bilmiyorum ancak sonuçta samsung ekosistemi içerisindd kullanmak daha farklı uygulamaları, optimizasyonu falan tamamen ona göre zaten. En azından saat ve kulaklık için konuşuyorum hangi markayı kullanıyorsanız varsa o markanın seçenekleri ona yönelmek daha mantıklı olur en azından cihazlardan daha optimum yararlanırsınız. 😊🙏
ismet01
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
40 mm almayı düşünüyorum ben onda galiba pil kapasitesi daha düşük yaklaşık 2 gün ekran süresi alabilirim tesekkur ederim yorumunuz için
DrkCnky
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
40m halini kullanıyorum saati çok boş yere kurcalamazsan kalp atışınıda 10dk basına aldım 2.5 gün çıkıyor uyku tabi yaparsanda 1.5 veya 1 gün 44m daha iyi gider ama
0 Likes
ismet01
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Yok bileğim biraz küçük ya 44 mm kaba durur diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Şarjı en fazla 2 gün gidiyor ama huwaeiye göre çok daha fazla özellikleri var