- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
4 weeks ago
(Last edited
4 weeks ago
by
Lacivert
) in
İyi günler diliyorum Samsung watch 7 44mm bir saatim var ve bazen saatten vücut analizleri yapıyorum geçen gün bir diyetisyenle önce görüşme yaptım inbody 270 cihazı ile aynı ölçümler yapıldı ama ölçümler birbirine kesinlikle yakın degil 4.5 kg yag farkı(saatte daha az redditte daha az ölrügünü söyledikleri için anlayamadım) ve 0.9 kg kas farkı(saatte daha fazla) mevcut diyetisyen ölçümü ölçüm saati 16.00 saat ölçümü yemekten daha önce 12.18 ve saat ölçümü 20.37de yemekten sonra bile 3kglık bir **bleep** içeriyor yine saat cihaza göre daha düşük bunun nedeni ne olabilir Samsung saatin yüzde 95 doğruluğa sahip olduğunu iddia ediyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Giyilebilir CihazlarBen watch 4 kullanıyorum, ortalama yüzde 90 doğru çıkıyor bende. Saatin hesaba aldığı ama Inbody'nin birkez kullandığınız için hesaba katmadığı bir durum olabilir.
Nef karşılaştırma için ikisinde de bir kaç kez ölçüm yapmak gerek
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Giyilebilir CihazlarSonrasında bendeki oynamanın minimal olduğunu belirttim zaten.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Giyilebilir CihazlarEn iyi doğruluk için eve akıllı tartı almanızı öneririm ama ne kadar doğru ölçer orasını bilemiyorum.
Birde yanlış hatırlamıyorsam samsung healthta bi yerde su tarz bir mesaj vardı "en doğru ölçğmler için sabah aç karınla her sabah aynı saatlerde ölçüm yapınız" tarzı. Belki kullana kullana doğruluk artar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Giyilebilir CihazlarSaatin size vereceği **bleep** %98 doğrulukta. Bende kendi kilo verimlerimde saati kullandım. Her seferinde o cihazlardan ölçüm yapmak mantıklı değil.