cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 7 ultra

(Topic created on: 04-01-2025 09:16 PM)
93 Views
laborant1271
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle. Şimdi saatimde ayarlardan bile gördüğümüz üzere tansiyon ekg vs ölçüleri ayarlanabiliyor yani mesela manuel mi ölçsun yoksa işte 10 dakika da bir mi diye..şimdi soru şu madem arkada kendi kendine ölçme işi yapıyorsa gün içerisinde hiç mi değişiklik olmaz zira ben tansiyon hastasıyım üstelik..dolasıyla acaba diyorum yoksa hepsi hikaye yalan dolan mi..ha bak Allah var ramazan da özelikle kalp atış hızının düştüğü uyarısı veriyordu arada bir. Ama dediğim gibi başka da hiç bir özellik hakkında bildirim falan yok. 

2 Comments
Giyilebilir Cihazlar
reis sakın tansiyon ölçümüne inanma babamda yüksek tansiyon var ben kendime göre tansiyon aletinden kalibre ettiğim için tansiyon aletigle kendi üstümde ölçüğümde saat aynı veriye yakın veriyo fakat babama taktığımda tansiyon aletinde 21 22 çıkıyo saatte 14 çıkıyo yani tam oturmamış hatalı bir sistem diğer dediğin şeye gelcek olursak 8 9 aydırda ben watch 7 44 mm kullanıyorum daha bir kere bildirim almadım o konuda haklısın
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tansiyon sadece kişiye göre kalibre edilip o kişiye göre ölçüm yapıyor. Başka birine taktığınız zaman yeniden kalibre edilmesi lazım. Tansiyon hakkında saat sadece manuel ölçüm yapıyor otomatik ölçüm yok ve bu sebeple uyarı vermiyor. Nabız ölçümü sürekli yapıp alt ve üst düzeyde ayarlama yapmanız durumunda uyarı veriyor.