cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 7 ultra bilgi panosu

(Topic created on: 4 weeks ago)
213 Views
nonamee_s23
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar şu alttaki 3 bilgi kutucuğundan soldakini gelen bildirim yaptım. Bildirim gelmesine rağmen sıfır gözüküyodu. Sonra tarih yaptım ayın 9u olarak yazması gerekirken yine sıfır yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz diğer kadranlarda bu sorunu yaşamıyorum

image

9 Comments
caner_cetin00
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tasarim mükkj
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler arka planı siyah yaptım bilgi panelini karışık renk yaptım bu daha çok hoşuma gidiyo
Giyilebilir Cihazlar
Hocam konudan bağımsız saatten memnun musunuz?
Şarjı ne kadar kullanımda ne kadar gidiyor ortalama?
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Saatten memnunum hiç bir pişmanlığım olmadı. Çok şık ve güzel bi saat yeşil rengi çok iyi duruyo. Akıcılikta çok iyi donma kasma sıfır. Şarjı bende 2.5 gün gidiyor. Ama mesela otomatik nabız ölçmeyi vs kapattım her 10 dk da bir kalp hızımı ölçtürsem şarji hizli biter. Wp yüklemedim bile gelen mesajlara direkt cevap veriyorum
Giyilebilir Cihazlar
Hocam peki bir sıcaklık nasıl kolda falan hissediliyor mu birde ekran koruyucu/koruma kılıfı falan kullanıyormusunuz
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Yoo saat buz gibi sadece şarjdayken hafif ısınma oluyo koluma takınca hissediyorum sonra zaten geçiyo. Ekran koruyucu jelatin taktırmayı düsündüm kılıflar çok gereksiz kaba gösteriyo bi zarifliği kalmiyo kasasına zarar geleceğini çok sanmıyorum dikkatli kullaniyorum. Jelatini de sorduğumda mağazalarda yoktu saat yeni olduğu için ona uygun koruyucu daha gelmedi dediler. Sonra zaten saat camlarının safirden yapılidiğını araştirinca öğrendim baya sağlammış yani çizilmesi için çaba sarfetmek lazimmiş ufak tefek şeylerde çizilmiyomuş o yüzden şuan hiç bişe takmadım.
Giyilebilir Cihazlar
Tamam hocam teşekkür ederim
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim alacaksaniz şuan trendyolda hepsiburadada fiyatları düşmüş uygun yani
Giyilebilir Cihazlar
Tamam hocam oralara bakacağım tekrardan teşekkürler.