cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 7 ile Buds 2 pro

(Topic created on: 3 weeks ago)
105 Views
HYUSpin
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar şimdi ben hali hazırda Buds2 Pro kullanıyorum. Peki eğer Watch 7 alırsam kulaklığımı saate bağlayabilirmiyim?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İlk olarak akıllı saatinizdeki ayarlar bölümüne gitmeli ve Bluetooth'u açmalısınız. Telefonunuz Bluetooth'u açtıktan sonra, "Cihaz Ekle" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu adımda akıllı saatinizdeki Bluetooth aygıtı adını aramalı ve seçmelisiniz. Akıllı saat ve telefon bağlantısı için eşleştirme kodu istenebilir.

View solution in context

8 Comments
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bağlarsın
HYUSpin
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler💖
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İlk olarak akıllı saatinizdeki ayarlar bölümüne gitmeli ve Bluetooth'u açmalısınız. Telefonunuz Bluetooth'u açtıktan sonra, "Cihaz Ekle" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu adımda akıllı saatinizdeki Bluetooth aygıtı adını aramalı ve seçmelisiniz. Akıllı saat ve telefon bağlantısı için eşleştirme kodu istenebilir.
EmreS24
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hiç saatten ekleme bile yapmana gerek yok eğer saatin bağlı olduğu telefona kulaklık bağlı ise otomatik zaten buds 2 pro kontrol uygulaması kuruluyor ayrıyetten saate müzik yükleyip yada saati internete bağlayıp müzik dinlemek istersen kontrol merkezini üstten çekip kulaklık ikonuna basıyorsun kutuyu açıp direkt bağlanıyor zaten
EmreS24
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5 s24 ve buds 2 pro var bende ondan biliyorum
EmreS24
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ama benden sana tavsiye hevesini kırmak istemem ama saat olayı boş iş batarya 2 gün gidiyor gitmiyor az batarya ömrü azalınca 1 güne hatta bir gün altına düşmeye başlıyor pek bi espirisi kalmıyor tavsiyem gidip mekanik saat alman illede akıllı alıcam diyosan da huawei yada xiaomi alabilirsin onların en azından pil sağlığı 100 iken şarjı bir hafta gidiyor 90a düşse en baba 6 7 gün olur gene iş görür
0 Likes
EmreS24
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bide kasıyor dostum 7 de olsa 5 de olsa 4 de olsa güzel çalışmıyor yani
0 Likes
HYUSpin
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tamam tesekkurler