ÜçYıldızKullanı cısı
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-31-2025 03:22 PM (Last edited 12-31-2025 03:28 PM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba members kullanıcıları
Yaklaşık bir haftadır kullandığım Watch7 akıllı saat hakkında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Bu sayede yeni bir saat alacaklara kafasında soru işareti olanlara yardımcı rehber olacağımı düşünüyorum.
Öncelikle çoğu kişiye göre şarj durumu negatif gelecektir ama beni çok fazla rahatsız etmedi. 0 dan 100 e benim S23 te de olduğu gibi 1 saat 15 dakikada şarj oluyor gün içinde de beni fazla etkilemedi zaten aynı süreyi telefonum içinde veriyordum. Bunun harici negatif bir özelliği yok.
Animasyonlarını falan beğendim baya güzel olmuş özellikle one ui 8 ile tabii ben one ui 6 yı pek fazla kullanmadım açar açmaz güncellemeyi yaptım. Uygulama açılış hızı olsun stabil kalması olsun çok iyi kastığını takıldığını görmedim.
Kartlar bölümünde ki kategorilendirme olayı güzel olmuş ben uygulamaları falan da öyle yapıyordum telefonumda. Tasarım zaten bambaşka güzel olmuş.
El hareketleriyle arama sonlandırma falan olayı da çok iyi çalışıyor mantıklı bir özellik.
En beğendiğim şeylerden biri titreşimi oldu hakikaten çok güzel bir dokunuş yapıyor telefonda da olduğu gibi.
Gün içinde kısa uyumaları da kaydedip ona da puan veriyor olması da çok güzelmiş. Bu 1 haftalık süreçte hergün uyurken de taktım ve cilt sıcaklığını, kalp atışını, kandaki oksijeni, nefes alıp verme hızını, ne zaman uyanıp tekrar uykuya daldığımı da ölçüyor. Sanırım watch 8 de birkaç tane daha ek özellik var ama aradaki fiyat farkına değer mi tartışma konusu.
Bu arada one ui 8 den kaynaklı mı pil kapasitesinin küçük olmasından dolayı mı yoksa tüm özellikleri (kalp atışı, stres gibi) şeyleri sürekli ölçtüğünden dolayı mıdır geceden sabaha yüzde 20 falan şarj yiyor.
Uyurken kırmızı sensör yanıyor normalde yeşil sanırım.
Watch7 40mm
5 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2025 03:23 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkür ederim kardeşim benim 🤗
serhatz04
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2025 03:23 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler. 😊
Sisyphe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2025 03:27 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 😊
Mutare
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2025 03:58 PM (Last edited 12-31-2025 04:01 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Eline sağlık. Bu saat bende de var 44mm olanı. Pil sabahları uyandıktan sonra şarj edersen günü çıkartıyor. Bir gün anlamadığım şekilde aniden cihaz ekranı siyaha düşmüştü hiçbir şekilde görüntü yoktu tepki vardı görüntü yoktu. Saati yeniden başlattığımda sorun çözülmüştü. Sonrasında sorun çıkartmayınca servise göndermedim. Dediğin gibi pil performansı çoğu kişiyi üzecektir. 😊
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2025 05:30 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Elinize sağlık 😊