Original topic:

Watch 7 Kordon

(Topic created on: 11-02-2025 05:06 PM)
99 Views
Zyqwax
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar kullanmakta olduğum watch 7 (gümüş renk) nin kordonunda kısa sürede renk değişimi/atması oldu bununla ilgili servis bir şeyler yapar mı? Yoksa kendim yenisini mi almalıyım. Ayrıca watch 7 nin kordonunu bulamadım watch 6 8 ve ultra modelininkiler satılıyor

7 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef watch 7 serisinin kronik sorunu kordonları. Piyasada 20mm kordon çok orijinal almaya gerek yok bence.
0 Likes
Zyqwax
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Değiştirmeyi düşünüyorum, kordonu satmaya eksi gibi
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Watch7 Spor Kordon (S/M) | Samsung Türkiye https://share.google/BvmLlDkI4XEkpkqQK
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Nereden alınıra tıklayarak çevrenizdeki mağazaları kontrol edebilirsiniz.
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bence sana tavsiyem Turkiyeden kordon alma kalitesi ve fiyatlari cok absurt bende watch 6 classic var 43mm 2 hafta once aliexpresden sozde inanirsan titanyum kordon aldim birde yeşil renk hibrit kordon ve çok memnunum suanda. 2 kordona vergi dahil 1100 tl verdim. Cin mali falan ama kalitesinin masallahi var saatlede uyumlular sorun ciksrtmadi.7y01qlPcsT.jpgA8L8xfm9eb.jpg
0 Likes
Zyqwax
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Valla ben de watch 6 classic e geçmeyi düşünüyorum o yüzden watch 7 yi satacağım kordon sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ona bakmak lazim belki uyumlu olmaya bilir onu test etmenin vence en kolay yolu saatinle teknoloji magazasina gidip watch 6 serisi varsa 2 dk standda takicsn yada bilen birini bulucaksin. Ben bu 2 kordonu aldigimda bana model sectiriyordu aliexpres te
0 Likes