cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 7 Kayış

(Topic created on: 3 weeks ago)
266 Views
thismk26
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar watch 7 daha yeni aldım açıkçası ve kayışta köşelerde renk değişimi oldu. Bu herkeste böylemi yoksa bende mi oldu sadece krem rengini kullanıyorum cihaz daha çok yeni.

image

image

12 Comments
Siberizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bu kadar kısa sürede olması bana pek normal gelmedi hocam
0 Likes
thismk26
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Fotoğraf ekledim daha yeni aldım açıkçası ayın 7 sinde birde kullanmaya 8 inde başladım birde
0 Likes
Siberizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fotoğrafı incelediğimde kirden kaynaklı gibi düşünüyorum açıkçası
0 Likes
thismk26
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kanka kirlenecek birsey yok açıkçası direkt takılan demirin altında kalıyor birde diğer yerlerde de olurdu kirlenme oralar daha açıkta düşüncem birde forumda da gördüm bir kaç kişide böyle yine grilenme var kayislarda
0 Likes
Siberizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Anlıyorum. Muhtemelen kayışlar çok kalitesiz maddeden yapılmış. Yani sizin konunuza bakıyorum 3 günde oldu diyorsunuz. Bu apaçık bir şekilde merdiven altı kayışlardan bile daha kötü durumda bir kayış olduğunu gösterir
0 Likes
thismk26
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ya direkt olarak 8 inde kullanmaya başladım açıkçası kuru bez ile sildim başka bir madde kullanmak istemiyorum açıkçası musteri hizmetleri ile görüşeceğim sizi bilgilendiririm.
0 Likes
Siberizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirirseniz çok memnun olurum hocam. Gerçekten cevaplarını çok merak ediyorum şu an. Nasıl bir bahane sunacaklar buna. Umarım sizi mağdur etmezler
0 Likes
thismk26
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim iletişime geçtiklerinde sizi bilgilendireceğim.
tolga87
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende de var bu renge özgü renk atması olmuş sanırım yeşil renk kullanan arkadaşlarda yok
0 Likes