Original topic:

Watch 7 44mm vs watch 6 classic 47mm

(Topic created on: 08-21-2025 03:06 PM)
383 Views
bümbilibili
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Hangisini almamı tavsiye edersiniz artıları ve eksileri ile anlatırsanız sevinirim 

59 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7
TitanCameraMan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 daha iyi bir saat
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7
korayGS
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 classik ten ,5 gün oluyor ,watch 7 ye geçtim yağ gibi akıyor **bleep** varJ8qJb4KaTB.jpg
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam 44mm olan hem daha ucuz hemde daha yeni ama bezel çok hoşuma giden bir eklenti saatlerde watch6 ne kadar kaba bilmiyorum ilk çıktığında watch 4 classic almıştım ama o zaman kolum küçük oldupu için devasa durmuştu içime sinmedi diye 40mm ile değiştirmiştim model yükselticem artık kesin yani bana 7 daha mantıklı gibi geldi zaten s serisi kullandığım için daha güzel çalışıyor watch 4 başka cihazlarda çok donuyordu mesela
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
40mm için memnun kaldınız mı?
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam o bilr işimi gördü ama erkek olduğum için büyüdükçe bileğimde küçük kaldı il aldığımda 14 yaşında falandım boy olarakta falan 167 şimdi 18 imdeyim ve boyum 183 bileğimde çok küçük duruyor ama yine de şık bu dışında çerçeve çok kalın ama yine de işimi görüyor çok takılmıyor öyle seviyorum ama artık değirmenin vakti geldi classic olsa belki 1 2 yıl faha kullanırdım
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Görünüş olarak benim de classic modeller hoşuma gidiyor. Ama görünüş dışında sizin alabileceğiniz en mantıklı saat Watch 7. Dilerseniz Watch 8 Classic modeline de bakabilirsiniz ama fiyatı açıkçası çok pahalı.
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bütçemi watch 8 aşıyor çok üstüne watch 7 hem kaliteli hem ucuz geldi rakiplerine göre
0 Likes