Resolved! Solved

Original topic:

Watch 7 şarj yetmezliği

(Topic created on: 3 weeks ago)
306 Views
Blacklas
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar ben bugün Samsung Galaxy watch 7 aldım ve gayet güzel gidiyordu her şey saati ilk açtığımda şarjı %60'tı kurulumunu yapana kadar %15'e düştü. bu bence çok anormaldi. neyse, her şeyi tamamladıktan sonra şarja koydum ve %100 oldu çıkardım, yaklaşık yarım saat sonra şarjı 94'e düştü. Bu kadar hızlı şarjının gitmesi normal mi? Ve watch 8 kullanan bir arkadaşım saati açtığında ortalama kullanım ömrünü ilk hafta öğrenmesi gerek hemen göstermemesi lazım dedi. Benimki kalan pil ömrünü gösteriyor bile ve çok düşük gösteriyor. Bir sıkıntı mı var?

image

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Erenstappen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam hiç normal değil, normal diyenlere bakmayın. Watch 6classic saatimde sadece saat ve kalp atışı ozelliklerini kullandığım hâlde şarjı 1gün bile dayanmıyordu. Gittim servise verdim maks. 2günde bataryayı değiştirdiler şimdi kalp, stres vs. Her özelliğiyle 2-3gün kullanıyorum, boşuna aylarca uğraşmışım diyorum. Gidin servise gösterin saatinizi.

View solution in context

24 Comments
CivCivS24FE
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar. Evet 60 dan bir an 15 e inmesi normal hele o 100 den 94 e daha çok normal.
Solution
Erenstappen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam hiç normal değil, normal diyenlere bakmayın. Watch 6classic saatimde sadece saat ve kalp atışı ozelliklerini kullandığım hâlde şarjı 1gün bile dayanmıyordu. Gittim servise verdim maks. 2günde bataryayı değiştirdiler şimdi kalp, stres vs. Her özelliğiyle 2-3gün kullanıyorum, boşuna aylarca uğraşmışım diyorum. Gidin servise gösterin saatinizi.
Blacklas
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Çok sıkıntı hocam ya 😔 aldığım hiç bir şey hayırlı olmuyor genelde, neyse sağlık olsun giderim bi ara teşekkür ederim
Erenstappen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Öyle demeyin hocam sizi gayet iyi anlıyorum, benim de aldığım cihazlar genelde böyle sorunlu oluyor. Türkiyede alacağınız her cihazda bu sorunu maalesef bekleyin hiçbir cihaz yurtdışı kadar kaliteli olmuyor ben de servislerden çıkamıyorum maalesef 🥲
Blacklas
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam şimdi 85 oldu ağlamak istiyorum 😭1760714216401.jpg
Erenstappen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Su gibi içiyor valla o kadar iyi anlıyorum kii geçen haftaya kadar ben de bu durumdaydım...
Blacklas
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam 69 oldu noluyo böyle
Erenstappen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tüm sağlık özelliklerini kapatıp güç tasarrufu modunu açın ve en erken zamanda servise doğru koşun
Giyilebilir Cihazlar
Normal değil