cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 sarj akşamı görmuyor

(Topic created on: 10-03-2024 01:24 PM)
199 Views
ardauz7n
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saati alalı yaklaşık 20 gün oluyor ilk aldığım zamanlar 1 gün gidiyordu şuan sabah 10 gibi taktığımda akşam 6 7 gibi sarj bitiyor 2 3 gündür böyle dün sıfırladım hiç birsey değişmedi artı bir şekilde hiçbir özelliğini açmadım ilk zamankiyle aynı lütfen bilgisi olan yorum yazabilirmi daha ilk aydan servise götürmek istemiyorum

6 Comments
Tarıkdeaf
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben 1-1.5 arasında günü şarjı gidiyor fena değil, 20 gün dediğini gibi tasarruf modu açmak için (sadece saat) açıp 20 gün uzun ömür gidebilir. Kolay gelsin
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Benimkide 1 1.5 gün gidiyordu önceden şuan sabah sarjedince akşamı zor cikariyor
0 Likes
Türkbey
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bende watch 6 classic kullanıyorum akşamdan akşama şarj ediyorum. Konum WiFi gibi özellikleri kapatıyorum hep ve stok kadranları kullanıyorum
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende aynı şekilde classic 43mm 10 15 dakikada1 sarj yiyor saate health vb birseye bakınca normaldede 1 saate 5 6 sarj gidiyor
0 Likes
semihyazici
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Konum WiFi kaza algılama horlama algılama kısacası her fonksiyonu aktif ve aod açık. Tam dolum ile 1 g 8 s kullanım süresi alıyorum.
0 Likes
ardauz7n
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben anlamıyorum servisede götürmek istemiyorum sadece konum ve nabız ölçümü 10 dakikada bir bazen 10 dakikada yüzde 3 4 sarj yiyor bazen bir saate yüzde 4 5 yiyor
0 Likes