cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 saat için. OneUI watch6 güncelleme kötülüğü

(Topic created on: 12-02-2024 05:08 PM)
213 Views
DrTekno
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 6 saatimi bugün Öne UIwatch6 güncellemesi geldi yüklemeden önce %58 olan saatim şarjı 38 düştü yeni yazılım için yüklediği için normal olabilir dedim saati açtım biraz durdu sonra kapattım tekrar açtım ve Samsung yine beni şaşırtmadı Eskitme politikası içeren bir güncelleme ile cihazı kullanılmaz hale getirmişler. Daha önce hiç bir sıkıntısı olmayan aktif şekilde 1.5 -2 gün kullandığım saat kolumu yakacak şekilde ısınıyor ve şarjı su gibi akıyor durduk yerde işin trajik tarafı bu güncellemeleri kapatamıyoruz ve beğenmediğimiz güncellemeyi geri alamıyoruz yani yeni alfığımız ürünleri onlar yazılımla ömür biçiyorlar daha öncede dile getirdim yine söylüyorum benim para vererek aldığım mülkün kullanım şekli marka itibarını zedelemediği sürece bana aittir siz bana zorla yazılım güncellemesi diretemezsiniz bu konu tamamen mahkemeliktir ve tüketici bu konuda haklı ve mahdurdur ama Türkiye'de hakkımızı alamadığımız için bundan da bir sonuç çıkmaz ne zaman Amerika'dan filan biri konu ile alakalı mahkemeye başvurur tazminat da alarak bu konu gündeme gelir uyanın millet 

7 Comments
YağızA255G
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Haklısınız hocam bende de aynısı oldu bileğm hep ısınıyor 👏
Deep_S22
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
sıcaklıktan böcek ısırmıs hissi veriyor o derece şarjıda iğrenc oldu
0 Likes
DrTekno
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şimdi çıkar bi yönetici arkadaş inceleme için ürününüzü yetkili servise yönlendirin der orada ürün de problem yok raporu çıkar hep aynı hikaye bıktık artık teknolojinin kölesi yaptılar bizi bu dan sonra yok öyle her iki yılda bir telefon saat değiştirme gerekirse Huawei ye geçerim adamlarda 2021 yılında tablet aldım hala full destek 2 büyük güncelleme aldı batarya ilk günkinden iyi olur mu oluyor demek ki istense yapılabiliyor ama satışlar istenen seviyede değilse piyasada tutunmuşsanız eskitme güncellemesi yapmak Samsung için kısa vadede çözüm demek
Giyilebilir Cihazlar
güncellemedim hala güncellemeyeyim mi
0 Likes
DrTekno
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güncelleme dostum hiç bir gelişme olmadığı gibi bu bahsettiğim problemler var
0 Likes
HAKAN02
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Saatinize hard reset atın telefondan wearable ve watch6 eklentisini kaldırıp yeniden temiz kurulum yapın(yedeklemeden değil) ben böyle yaptım şarjım aktif kullandığım halde 2 günü çok rahat çıkarıyor ve herhangi bir buğ lada karşılaşmadım
DrTekno
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İşe yarıyacağından emin değilim ama denemekten başka çare yok
0 Likes