cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 nabız sensörü sürekli yanmıyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
63 Views
yavuza50
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sürekli nabız ve stres ölçümü açık kullanıyorum, eskiden nabız sensörünün yeşil ışığı her zaman yanardı bugün baktım bazen yanıyor bazen yanmıyor. bu pek normal degil gibi herkeste mi bu şekilde ?

7 Comments
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Şimdi tekrar baktım altta ışık yanmadığı halde nabzım değişiyor bu nasıl olabilir ?
0 Likes
wowozange
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Saati pil tasarrufu moduna almış olabilirsin ayrıca pil tasarrufu modunda sağlık özelliklerini sınırla açık olabilir.
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tasarruf modunda değil saat, şuan baktım hala çalışmıyor arada bir kafasına göre çalışıyor. Sizin sürekli nabız ölçümü açık iken ışık sürekli yanıyor mu ?
Ben eskiden sürekli yanıyordu diye hatırlıyorum.
0 Likes
wowozange
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 classic kullanıyorum bendede sürekli yanmıyor (öncesinde watch 4 var ve elimde Huawei ve başka marka akıllı saatler var onlardada sürekli yanmıyor) sürekli yansa bataryaya fazla etkisi olacağından bence sürekli yanmıyor ama işlevini yerine getiriyor.
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben böyle değildi hatırlıyorum ne zaman baksam sürekli yanıyordu.

Zaten sürekli ölçümün amacı bu yani sensör çalışmadan nabzında değişiklik ölçüyor ki bu imkansız tamamen sallamasyon sonuç veriyor bu durumda saat.

Sürekli ölçüm açık olmasına rağmen sürekli yanmadığına emin misiniz ona göre servise bırakıcam bugün saati.
0 Likes
wowozange
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yazdığım gibi diğer saatlerimdede sürekli yanmıyor ki garmin fenix 7 var onda bile sürekli yanmıyor ve özellikle gece uykudayken elimdeki bütün saatleri denediğimde hepsi aşağı yukarı aynı nabız değerlerini veriyor.
Ama alttaki ışıklar yanmadan ölçüm sırasında saçma sapan değerler veriyor ise önce saati sıfırla test et aynı olursa sensorde sorun olabilir servise ver.
Melih_S24FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bende de dediğin gibi ama ölçüme devam ediyor, nedenini bilmiyorum ama normal yani
0 Likes