cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 mı watch 7 mi?

(Topic created on: 02-27-2025 09:30 PM)
187 Views
Daisy26
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Telefon s24+

Kulaklık buds2 
Bir de saat alasım var ama sizce gerek var mı yani ne kadar kullanışlı boşa para harcamış olmak da istemiyorum ama heves de ediyorum 😅 2 model arasında kaldım şarjları 1 2 gün gittiği için gerektiğinde buds2 de olduğu gibi telefonumla şarj edebileceğim için 6 mı alsam diyorum bir taraftan da 7 daha yeni bir model sizce napıyım? 😅
19 Comments
samglb
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 al tartismasjz😊
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Dediğiniz gibi watch 7 de ters şarj yok. Özellik olarak neredeyse aynı cihazlar. Sadece watch 7 işlemcisi daha iyi ve bu saati kurcalarken belli ediyor.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 öneriyorum
Kullandıkça işlemci farkını hissedersiniz
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Keşke ters şarj özelliği de olsaymış ya şarjları uzun gitse çok önemsemicem ama şarjları az gidiyor şarja takmayı unutup dışarı çıksan ve bitse telefon ile şarj edememek kötü
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Valla bende w6 classic var hiç ters şarj gereksinimi duymadım zaten akşam yatarken çıkardığım için standa şarja koyarım. Hadi diyelim koymadım saatte kolumda kaldı bir sonraki günüde çıkarır. Sadece 1 kere ters şarjı kullandım oda 4 5 günlük şehir dışına çıkmam gerekti şarjı bitmişti şarj aleti yanımda değildi o zaman kullanmıştım.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Akşamları 1 saat koysanız şarja yeter de artar bile
Ayrıca bu ters şarj dediğiniz olayın telefon bataryasına zarar verdiğini okumuştum bir yerde
Siz bence 7 serisi alın 😊
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet galiba 7 alıcam teşekkür ederim 🙏😊
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim😊
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5