cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 classic whatsapp bildirim sorunu çözümü

(Topic created on: 05-26-2024 11:24 AM)
505 Views
motepe
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
İyi günler bu sorunu 3 4 gündür yaşıyordum daha önce konusu açılmış playstore üzerinden indirilen wp den dolayı sorunun kaynaklandığı kaldırılırsa çözüleceğini söylenmiş. Ben sorunun kaynağını bulmaya yöneldim ve sonuç olarak wp uygulaması yüklendikten sonra bir süre kullanılmayınca saat kullanılmayan uygulama olarak görüp etkinliğinin kısıtladığını farkettim. Çözümü ise saatin kendi ayarlarına girdikten sonra (telefonda ki wear uygulaması üzerinden değil) uygulamalar>uygulama listesi>whatsapp>izinler bölümüne geldikten sonra en altta bulunan kullanılmayan uygulama etkinliğini duraklat butonunu deaktif ederek çözüme kavuştum aynı sorunu yaşayan kullanıcılar sorunun çözümüne bu şekilde kavuşabilir.
2 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bu çözüm mesela bildirimlerin 2 kez gelmesi sorununu da ortadan kaldırıyor mu?
0 Likes
motepe
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Çözümden sonra çift bildirim sorunu yaşamadım ancak 6 yıldır bir kaç markanın bir kaç farklı giyilebilir cihazını kullanan birisi olarak gözlemlediğim whatsappta arşivleyip sessize aldığınız bir gruptan veya kişiden mesaj aldığınız zaman saate daha önce ki herhangi bir konuşmada veya grupta olan son bildirimi size tekrar gönderiyor son 3 4 senedir bu durumu gözlemliyorum ve bununla alakalı whatsapp veya üreticiler herhangi bir düzeltmede bulunmadı sanırım bu durumun farkında değiller çift bildirim geldiğinde arşivdeki veya arşivde olmayan sessize alınan sohbetlerde yeni gelen mesajı görmeniz muhtemel olacaktır.
0 Likes