Original topic:

Watch 6 classic vs 7

(Topic created on: 10-02-2025 01:39 AM)
60 Views
saametvaa
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar watch 6 classic mi almalıyım 7 mi kullananlar yardımcı olabilir mi özellik olarak farkları çok mu?

16 Comments
ramazanfbag
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
watch 7 sadece kendi istasyonu ile sarj olmakta yani telefondan sarj olmuyor, 6 classic telefondan kablosuz sarj edilebilmekte
0 Likes
saametvaa
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şaşırdım model yükselirken bunu kaldırmalarına teşekkür ederim
ramazanfbag
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
classic modeldeki döner kadran baya kullanışlı, sanal kadranı da denemistim eski saatimde kesinlikle hissiyat farki var
saametvaa
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Büyük ihtimalle classic alacağım hem şık duruyor hemde kullanışlı çok teşekkür ederim bilgilerin için iyi geceler ağabey
0 Likes
ramazanfbag
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
rica ederim 😊
0 Likes
meydanoglu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Ev arkadaşımda 6 classic bende 7 44mm var yarım gün pil oynuyor ayrıca ufak bir performans farkı yok watch 7 telefon gibi akıyor watch 7 de yeni nesil sensörler var sensör ve ölçüm olarak ciddi **bleep** var 6 classicle.AGE ler endeksi özelliğide var ayrıca 1 yıla watch 8 deki özelliklerde gelir kesin çünkü sensörleride işlemciside aynı. Uzun lafın kısası 5500 6000 bandında watch 7 bulabiliyorsanız ve gerçek bir kullanıcıysanız(sağlıksal şeylerle ilgileniyorsanız)6 classic düşünmeyin. Zaten 43mm watch 6 classic diyorsunuz bataryasa sizi üzer benden söylemesi. Watch 6 classic avantajları ise sadece telefondan şarj olma ki ben bunu 4 classicte çok kullanıyordum 7 alınca kullanamadığımda çok üzmüştü samsungun saçma işleri işte ve paslanmaz çelik yerine alüminyum ama alüminyum olması oldukça hafif ve rahat olmasınıda yanında getiriyor zaten saati eğip kıracak haliniz yok bence çok **bleep** etmiyor.

saametvaa
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ustam emek edip yazmışsın teşekkür ederim fakat tercihimi watch 6 dan yana kullandım artık çok geç yine de teşekkür ederim nadide bilgilerin için