Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 classic sıfırlama sorunumu çözmedi !

(Topic created on: a month ago)
162 Views
UNLIMITED_3
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar son 3 - 4 aydir 6 classic 43mm saatim de play hizmet deli gibi pili içiyor. Bazi arkadaslarin dedigi ( oto guncellemeleri kapat sunu kapat bunu kapat ) sorunu cozmuyor. 3 gun once sıfırladım ve 2 gundur güzeldi ama gene başladı bu sorun aksam 11 de sarjdan cikardim saat sabah 9 da pil 28 di s22 ile temassiz sarj edip 68 yaptim ve suanda sarji 18 bunun hiç cozumu yokmu ? Garantisi yok cihazin o yuzden servise para bayilmak istemiyorum mumkun ise

image

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
furkan06k
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben dün attim watch 6 ya hard reset hocam saat açikken 2 düğmeyede basılı tutuyorsun Samsung logosu ve logonun altında reboot yazicak sonra sadace ana ekran tuşuna 2 3 defa basıp bırakın sonra recovery 2.ci tuşla gelin ana ekran tuşuna uzun basın ordan atabilirsiniz hocam🙏

View solution in context

7 Comments
uthKhu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sıfırlamak yerine hard reset deneyebilirsin
UNLIMITED_3
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Nasil yapılıyor saate ?
0 Likes
Solution
furkan06k
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben dün attim watch 6 ya hard reset hocam saat açikken 2 düğmeyede basılı tutuyorsun Samsung logosu ve logonun altında reboot yazicak sonra sadace ana ekran tuşuna 2 3 defa basıp bırakın sonra recovery 2.ci tuşla gelin ana ekran tuşuna uzun basın ordan atabilirsiniz hocam🙏
UNLIMITED_3
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Tesekkurlwr aksam deneyeceğim sende boyle bir sorun varmi peki? Reddit te ve diger forumlarda %93 leri gorende var %50 leri gorende. Samsung bir aciklama yapmamis ama sanirsam tum serilerde varmis bu sorun
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hiç dikkat etmiyorum hocam pil duruma 2 günde bir takıyorum ama güncellemeden sonra hızlı olan saat şimdi hantallaştı ona kızıyorum sadace
UNLIMITED_3
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben cihazi aldigimdan beri 1.5 gunu hic gormedi 43mm ufak diye diyordum hep genelde 22 saat 24 saat 18 saat civariydi hep suanda yerlerde ama 10 saat gorsem opup basima koycam saati
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Benimkide 44mm sade watch 6 bilmiyorum hocam bi hard reseti deneyin inşallah düzelir