Original topic:

Watch 6 classic pil

(Topic created on: 12-08-2025 10:12 AM)
164 Views
Metinfurkan
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar günaydın, watch 6 classic kullanmaya başlayalı 1 ay olucak ve şuanki deneyimlerimle şunu farkettim diğer samsung watch kullanan tanıdıklarım sarj konusunda sorun yaşamıyorlar. Yaklaşık 1 bucuk ile 2 gun sarjının gittiğini söylüyorlar özellikle watch 5 classic kullanan arkadaşlarım bu konuda çok memnunlar.

Fakat benim kullandığım watch 6 classic 1 gün bile gitmiyor. Sarj konusu dışında aşırı memnunum bu ayrı fakat acaba cihazımmı bozuk diye düşünmüyor değilim. Acaba açık olan tüm özellikleri kapamammı gerekiyor?
Bu konuda deneyimlerini paylaşırmısnız?
Cihazım bozuk ise ne yapmalıyım?
6 Comments
Muhammed2109
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Kullanmadığınız belli başlı özellikleri kapatabilirsiniz hocam. Bende yaklaşık 2 ay kadar önce aldım aynı saatten, şu anda şarjı ortalama 2 gün gidiyor. En kötü senaryoda bile sabahtan akşama kadar kullanabiliyorum.
Metinfurkan
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kapattığınız özellikler neler ?
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Wifi ve bluetoothu genelde kapalı tutuyorum, en çok onlar şarj yiyor. Yani genelde evde olduğum zamanlarda bu ikiliyi kapalı tutuyorum, bunlar haricinde adım sayarı da dilerseniz kapatabilirsiniz çünkü sayım konusunda pek başarılı değil gibi. Bunun haricinde çok bir ayarla oynamadım, stres seviyesi ölçümü ve kalp atışı açık.
0 Likes
Metinfurkan
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Wifi kapatınca telefon üzerinden alıyor sanırım interneti degilmi?
Birde son sorum olarak sizin cihazınızda herhangi bi **bleep** hz düşüşleri varmı? Bende son 3 4 gündür akıcı hale geldi sistem fakat halan daha ara ara **bleep** düşüşler var
0 Likes
MarsHorse
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Always on kapalı, kendi orijinal kadranını kullanıyorum. Kaldırarak uyandır seçeneği sadece dışarıda otomatik aktif oluyor ve gece 12 ile sabah 10 arasında kadranı çevirerek açılma özelliği otomatik kapalı. Ben bu şekilde geri kalan her şey açıkken (sürekli kalp ölçümü, Wi-Fi, NFC vb.) 1.5 gün, bazen 2 gün pil ömrü alıyorum. One UI 8 sonrası çok kötü oldu, 1 günü bile çıkarmıyordu. Sonra formatladım ve şimdi sanırım 2 günü geçecek, hala öğrenme aşamasında. Sabah 8'de şarjdan aldım, 1 saat antrenman yaptım (yürüyüş) ve şu saate kadar %6 şarjı gitti.
Metinfurkan
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende ui6 iken 1 bucuk gunu rahat çıkarıyordu ui8 geldi diye sevindim fakat hem takılmalar artti hemde pil konusunda gerilemeye basladı. Acil optimizasyon güncellemesi gerek bu modellere
0 Likes