Original topic:

Watch 6 classic Güncelleme

(Topic created on: 11-04-2025 10:29 AM)
305 Views
fsngr
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 7 serisine geleli baya oldu bu Watch 6 serisine ne zaman gelecek ya. 

Samsung'u bu güncellemeler yüzünden bırakacağım. Şuan samsung'un ekosistemini kullanıyorum ( telefon,saat,tablet,kulaklık vb) ama bu gidişle Apple ekosistemine geçeceğim.
18 Comments
binzet
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
One ui 8 watch mu? Benim watch 7'ye 1 2 hafta oldu geleli
0 Likes
fsngr
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet 2 hafta oldu sizlere geleli ama bizde hala bişey yok.
binzet
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Çok saçma, 1 ekimde watch 7, 6, 6 classic, fe, ultra 2024 hepsine gelcek diyorlardı gelmedi bir türlü, samsungu çok seviyorum ama yazılım konusunda dağıtım olarak çok kötü. Keşke apple gibi alacak tüm cihazlara aynı anda dağıtsa.
0 Likes
fsngr
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet bende bu durumdan rahatsızım uzun yıllar samsung'un note serisi telefonlarını kullanıyorum. Note 10 plus tan sonra iphone geçtim s24 ultra ile birlikte tekrar samsung cihazlar kullanmaya başladım. Ama ne yazık ki samsung yazılım konusunda hala geride. Bence apple den daha iyi olması gereken bir marka ama bu tür eksiklikler yüzünden apple den geride kalıyor.
binzet
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle. Ve yıllardır bu durumda, beta sürümünü 3 4 ülkeye veriyor, apple bizim ülkeye sunuyor beta sürümleri. Sürekli sorunlu oluyor. Appleda daha az. Ayrıca yapacağız diyip yapmadıkları birçok şey var. One ui 7 kötü geldi yavaş diye anında bir şey değiştirmeden one ui 8'i sürdü. Bu sefe daha beter bir dağıtım süreci. Ne oldu, ne değişti? Koca bir sıfır. Bixby yıllardır var hala türkçe desteği yok. Sirinin yıllardır var. Say say bitmez anlayacağınız.
fsngr
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah en kısa sürede düzeltirler her şeyi yoksa çok fazla kullanıcı kaybı yaşayacaklar
binzet
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu zamana kadar zaten çok kaybettiler. Devam etmemeliler bu sürece.
axeno
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sorun burda kaybetmiyorlar ki daha cok pazar payını alıyorlar. Düşmedikleri için umursamıyorlar
binzet
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet. Müşteri memnuniyetine gelince en sondalar. Ama pazarlamada birinciler. Ya şimdi Allah var cidden iyiler en kullanılabilir marka o her fiyat telefon var çok daha ucuz diğerlerine göre amiral gemisi telefonları bile ama çok eksiklikleri de var.