Original topic:

Watch 6 classic Şarjı kendi kendine bitiyor

(Topic created on: 09-25-2025 05:03 PM)
117 Views
Samsung_Icpr3Cf
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Öncelikle Merhabalar Samsung Galaxy Watch 6 klasik saatimi 3-4 ay önce aldım Saat ile ilgili hiçbir problemim yoktu fakat saati kullanmadığım zamanlar şarjının çok çabuk bittiğini **bleep**  ettim . Şöyle örnek vereyim size Akşam olunca saatimi şarja takıyorum şarjı dolduğu zaman çıkartıyorum ve masanın üzerinde duruyor herhangi bir telefon internet  bağlantısı olmadan herhangi bir ekran koruyucu vesaire onlar da yok ekranı kapalı şekilde sabaha kadar bekliyor ve %100'den %80'lere şarjı düşüyor internetten baktığım zamanda da bileklik algılama özelliğini kapatırsanız sorunun düzeleceği yazıyordu bileklik algılama özelliğini de kapattım Fakat sorun düzeltilmedi.

Çok kısa bir örnek daha vereyim saati telefonuma bağlayıp koluma taktığımda bütün gün kullanmama rağmen şarjı yüzde 15 en fazla %20 azalıyor. Kullanmadığım zamanlar şarjının bu kadar çabuk azalması Beni endişelendirdi yardımcı olursanız sevinirim

3 Comments
axeno
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne yap ne et yine gece standbyda bırakıyorsun

Standbyda olduğu için her türlü sarjı düşecek

Tamamen cihazı kapatmadığın sürece gitmeye devam edecek.

Diyelim gece kapattın 80 iken sabah açtın 79 78 ile güne başlayacaksın tabii saatin açılması ve servisleri tekrar açması derken 75e düşer

Android watch kullanıyorsun düşecek ve çözümü yok. Apple watchta standbyda dayanmıyor.

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Çok saçma bir olay.

Birde pil kullanımına  bakıyorum. %1 sistem diyo %0.3 başka bişey diyo  3 veya  4  sistem uygulaması  toplasan %3  pil kullanıldı diyo ama aslında %20. Pil kullanımı da doğru sonuçları göstermiyo

0 Likes
axeno
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saçma bir durum yok ortada. Bu cihazlar standbyda kalması için üretilmiyor ki

Kaldı ki gereksiz fazla hizmet var bunlar azaltılsa bile yine düşecek.

En basitinden huwaei watch serisi ve xiomanin mi band serisini baz alalım. Bunlarda standby yani boşta kalma durumunda %5 en fazla götürüyor.

Standbyı baz almıyor ayrıca pil kullanımı açık olan uygulama ve uygulama servislerini alıyor.
Tam sarjdan geçen süre ile belirlenir sizin dediğiniz pil.
0 Likes