cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 classic ön sipariş sorunsalı

(Topic created on: 08-04-2023 05:28 PM)
240 Views
orhang
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 6 classic 47mm için ön sipariş verdim .kendi saatimi değişim kampanyasına sokacaktım.Fakat ne söylenen saatte randevu için geldiler,ne de saatle alakalı bir haber var. İlerleyen tarihlerde eski ürünü almak için arayacaklarını söylüyorlar (!). E-alışveriş sitelerinde satışı başlanan ürün her ne hikmetse (!) Samsung tarafından "Stok sorunu yaşıyoruZ" bahanesi ile gönderilmiyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?

4 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef ön siparişte böyle bir problem var. Ben de 2021'de Buds2 ön siparişi vermiştim. Hiç bir şekilde kargomdan haber alamadım. 1.5 Hafta boyunca kargom İstanbul'dan Bursa'ya gelemedi. Bu yüzden mağzadan almak en mantıklısı.
orhang
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Eskiyi getir kampanyası olmasa ; en güzeli amazon bence,adamlar cidden yapıyor bu işi...
westworld
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben 31 temmuzda siparis verdim 3 agustosta elime ulasti. Ayni aksam degisim cihazini kargoladim bekliyorum bakalim. Hediye kordon gelmedi sonradan yollanacak sanirim
orhang
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hediye kordon konusu tamamen bir bilinmez , geleceğini sanmıyorum kendi adıma ,zaten site tarayıcı üstünden De çok kötü,uygulama da çok kötü. Samsung gibi bir markaya kesinlikle yakışmıyor.