cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 Klasik Alınır Mi ?

(Topic created on: 10-03-2024 09:57 PM)
60 Views
OnTheRoad
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaş w6 klasik alınır mi herhangi bir sorunu var mi ? Bildirimler hemen geliyor mu ?

8 Comments
yeniavcii38
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben aldım yaklaşık 1 ay oldu. Bildirim konusunda endişeniz olmasın hemen bildirim geliyor. Şarj konusuna da değinmek gerekiyor. Yaklaşık 1 gün gidiyor. Benim için sıkıntı değil ama sizin için sıkıntı olabilir. Kordonu falan çok rahat. Saatle uyuyorum hissetmiyorum bile. Bence alınabilecek ideal saatlerden.
0 Likes
OnTheRoad
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam 2 gün alan arkadaş nasıl alıyor acaba
0 Likes
yeniavcii38
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. (Bu aralar uyumadığım belli oluyor)
0 Likes
OnTheRoad
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
2 gün çıkarıyormus bazı arkadaşlar
0 Likes
yeniavcii38
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hmmm bilemiyorum. Ben aktif kullandığım için benim 1 gün gidiyor. Çok özellik kullanmayacaksanız çok rahat 2-3gün gider.
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Alınır
Sublation
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben de Watch 6 Classic kullanıyorum. Apple Watch kullanıcısıydım ve ekosistem değiştirdim telefonla birlikte. Bildirimler bence hemen gelmiyor, mesela telefonum çalmaya başlıyor, saat 1-2 saniye sonra titremeye başlıyor, bileğimi çeviriyorum 2 saniye bekliyorum sonradan arayan kişi ekrana düşüyor. Bence burada hata/sorumluluk Google tarafında. Watch OS i Samsung saatlere o kadar entegre edememişler, buna dair onlara geri bildirimde de bulundum. Galaxy Watch'u çok önermem aslında ama alacaksan 7 yerine 6 alabilirsin. Kadranın dönmesi dolayısıyla da klasik al bence de.
Alpointernet
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende var. Bildirimler anında geliyor. Saatte en azından benim için sorun olan hiçbir şey yok. Hatta en şikayetim olmayan teknolojik cihazım kendisi, tamamen mükemmel benim gözümde.
0 Likes