cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 Classics

(Topic created on: 03-11-2025 07:47 PM)
131 Views
AlperS23
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung ekosistemimi tamamlamak için galaxy watch 6 classics almayı düşünüyorum kullananlar varsa önerir misiniz kronik sorunu falan var mı? Bir yandan da watch 5 ile arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
9 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kullanmıyorum ama kesinlikle classicten şaşma on numara
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Watch 6 classics'in pil ömrü nasıl peki? Aod kapalı kullanacağım tüm özelliklerini de açmam bu kullanım senaryosunda 2 günü çıkarsa yeterli olur benim için
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çıkarır çok rahat
D_n_z
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 den önce kullanıyordum gayet güzel saat watch 6 classic daha iyi watch 5den
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 classic kullandım çok güzel bir saat kronik bir sorunu yoktu ve bezel inanılmaz güzel ve kullanışlı watch 6 classic almanı öneririm
Kiwy
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Dostum dolap uygulamasına da göz gezdir.Insanlar telefon aldiklarinda yaninda kampanyalar ile aliyor,kullanmiyorlar.watch 6 classic astro edltion aldım memnunum.6 ay önce 4500 e faturalı kutulu almıştım,böyle kelepir ürünler bulunabiliyor.
0 Likes
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Olur bakarım öneriniz için teşekkür ederim
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kullanım senaryolarına göre değişiyor pil ömrü ama 1.5 2 gün görüyorum ben.uyku takibi vs çok fazla kullanmadım.7 almaktansa 6 classic daha doğru bence.astro edition 47 mm en büyüğü çok ince değilse bilekleriniz direk astro öneririm sınırlı sayıda üretim olduğu için fazla kişide gormezsiniz
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Anladım. Pil ömrü benim için yeterli. Astro editiona da bi göz atarım sağolun