cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 Classic Vücut Isısı Ölçme

(Topic created on: 03-14-2025 05:45 PM)
124 Views
AlperS23_S24
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 6 classic'te vücut ısısı ölçme yani ateşölçer özelliği var ama nasıl kullanacağımı bulamadım. Members'ta 2022 yılında paylaşılmış gönderilerde samsung watch'lardaki bu özelliğin Türkiye'de desteklenmediğini yazmışlar. Durum hâla aynı mı bu özellik Türkiye'de yok mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben BodyTemperature kullanıyorum ücretli bir uygulama. 16 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım. Thermo Check kullandım ama pratik değil maalesef. Basit bi ölçüm yapacaksın ama çok uğraştırıyor. BodyTemperature'ı tavsiye ederim parasına değiyor. Ayrıca cilt sıcaklığı ölçme modu da var.

View solution in context

4 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Thermo check 365 ile deri sıcaklığını ölçebilirsiniz. Onun dışında uyku esnasındayken de ölçme seçeneği var.
AlperS23_S24
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Thermo check 365 te deri sıcaklığı ölçme seçeneği bulamadım basit,metal,su gibi seçenekler var sadece. Yine de yardımınız için teşekkür ederim
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Basit seçeneği deri yüzeyindeki sıcaklığı ölçüyor. Rica ederim.
Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben BodyTemperature kullanıyorum ücretli bir uygulama. 16 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım. Thermo Check kullandım ama pratik değil maalesef. Basit bi ölçüm yapacaksın ama çok uğraştırıyor. BodyTemperature'ı tavsiye ederim parasına değiyor. Ayrıca cilt sıcaklığı ölçme modu da var.