Original topic:

Watch 6 Classic Güncelleme

(Topic created on: 10-08-2025 11:44 AM)
122 Views
UmitHacisagiroglu
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar Güncellemeleri takip ettiğimiz sitede 1 Ekim 2025 görünmesine rağmen cihazımı her gün manuel olarak kontrol ediyorum ama bana gelen güncelleme yok. Bilgisi olan biri aydınlatabilir mi bizi? Acaba yine keklendik mi? Eko sistem sebebi tercih ettiğim tüm cihazlardan vazgeçeceğim artık. S24Ultra kullanıyorum son güncelleme pili iyice bitirdi. Gün boyu giden pil artık öğlen 13:00 civarı %35 lere düşüyor. Ofis tarzında çalıştığım için sürekli şarj edebiliyorum ama dışarıda işim olunca sıkıntı yaşıyorum. Ki %25 den sonra ekran kapalı da olsa ortalama 20-25 dk da tamamen bitiyor pil. Siz de durumlar ne ?  

2 Comments
aleren
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Biraz hızlı arkaplanda calısan uygulamaları kapalı tut büyük ihtimalle bi problem var A55 kullanıyorum sabahtan saat 15.00 kadar anca 50 görüyor bide saate gelirsen watch 7 var banada gelmedi büyük ihtimalle ay sonuna kadar gelir
Giyilebilir Cihazlar
Bilgi için teşekkürler, kapat derken arka planda açık uygulama bırakmıyorum. Hepsini temizlememe rağmen görselde görünenler hariç çalışan yok. Başka bir işlem mi yapmam gerekiyor acaba? 1759927436023.jpg
0 Likes