cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 (44) mı, Watch 6 Classic (43) mi ?

(Topic created on: a month ago)
132 Views
AhmetSarıca
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saatleri pil açısından karşılaştırınca watch 6 epey bir **bleep** atıyor ancak sağlamlık ve ekran koruması açısından classic daha mantıklı.

Sizin öneriniz nedir? Pil konusunda deneyimleriniz var mı ?
13 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Ikiside degil 😊
Watch 7
0 Likes
DenizA55
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 9 bin 8 bin tl yanliz watch 6lar 6 bin tl
Giyilebilir Cihazlar
Daha uyguna bulursun
AhmetSarıca
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bulamadım maalesef ayrıca boyutunun büyük olması gerekiyor batarya benim için önemli
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 44 mm gayet uygun bataryası da iyi gidiyor , watch 6 yı önermem
AhmetSarıca
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 yı önermemenizin sebebi nedir kabul watch 7 çok şık ancak 6 nında ondan çok bir eksik yanı olduğunu düşünmüyorum bilmediğim yeni özellikler mi var?
Giyilebilir Cihazlar
İkisinide kullandım arada çok f a rk inan , watch 7 çok daha hızlı ve yeni sensörler var ,tasarım ayni olabilir ama içi f a r klı
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 ve öncesindeki tüm modellerde işlemci zayıf takılma yapıyorlar ayrıca 16 gb hafıza sahipler o da yetersiz geliyor ve son olarak tek bantlı gps e sahipler ve perfonmansları oldukça yetersiz
Watch 7 ile beraber birkaç kat daha hızlı işlemciye geçildi hafıza 32 gb a arttırıldı ve cihazın bioactive sağlık sensörü tamamen yenilendi ayrıca yeni çift bantlı gps kullanılmayı başladı
Uzun lafın kısası ciddi fiyat farkı olmasına rağmen çok ciddi iyileştirmeler var watch 6 kullanan birisi olarak saatten memnun degilim illa akıllı saat kullanmak istiyorsanız kesinlikle watch 7 alın
0 Likes
DenizA55
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
İkinci elde vardır en fazla tüm sitelere baktim hepsinde 8 bin en ucuz