cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 5 pro vs watch 6 classic 47mm

(Topic created on: 04-18-2025 08:46 AM)
120 Views
melih60
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
İkisinden birini alacağım fiyatları aynı kararsız kaldım ikiside çok güzel saat 5 pro modelinin eski olması gözümü korkutuyor sizce hangisi daha mantıklı? 

Farkları şunlar
 5 pro
Titanyum 
600mah
W920 işlemci
2022 model 

6 classic 
Döndürülebilir çerçeve 
P.çelik
420mah 
W930 işlemci
2023 model
12 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5pro şarjı 1 tık 6'dan daha iyi gidiyor ama 6 (classic) kasa görseli daha iyi ekranı daha büyük. Her akşam şarja takarım ben diyorsan 6 tavsiye ederim.
TheKomutan
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kankam bende watch 6 bar 44mm çok memnunum bundan önce 4 classic vardı bende 6 al geç ama classic değil
kane12
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
bende aynı şekilde arada kalıp 6 classic seçmiştim. pil dışında pro modelin pek artısı yok klasik model hem daha şık hem de döner çerçeve çok kullanışlı
Giyilebilir Cihazlar
Ben watch 6 classic 47 mm kullandım şarj benim için problem değildi gerçekten çok memnundum ve bezel (döndürebilir çerçeve) hem çok şık duruyor hemde çok işlevsel ben watch 6 classic tavsiye ederim 😊
aydin26
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
4 classic vardı günlük şarj ediyordum. Şuan 6 classic var iki günü buluyor şarjın bitmesi.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İşlemci ve çıkış yılını kafanızdan atın. Görünüm ve pil ömrü konusunda odaklanın. Pil ömrü önemli ise watch 5 pro alın ama klasik görünüm döner bezel ve daha büyük bir ekran isterseniz watch 6 classic alın.
utkuulas
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 kullanıyorum alma kardeşim samsung watch huaweiye yönel daha mutlu olursun
0 Likes
melih60
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Zaten şuan huawei kullanıyorum huawei saatler akıllı saat değil akıllı bilekliğin saat hali ben gerçek akıllı saat deneyimi istiyorum
0 Likes
utkuulas
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam benim cihaz herzaman açık ekran aktifken 1 gün kapalıyken 2 gün gidiyor istersrn al
0 Likes