cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 5 mi Watch 4 Classic mi?

(Topic created on: 03-21-2024 10:19 PM)
761 Views
alptekindemirci
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, Kasım ayında S23 alarak aranıza katıldım. iPhone kullanırken Apple Watch da vardı baya alışmışım telefon cebimde titreyince falan istemsiz saate bakmak istiyorum 😂 Yarın Watch 5 veya Watch 4 Classic almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yorumlarını aktarırsa sevinirim. Şarj durumları nasıl 2 gün gidiyor mu şarjı? 5 Serisine ısı sensörü eklenmiş ateş ölçümü yapılıyor mu? Yazılımsal problemler var mı? Hangisini neden önerirsiniz?
29 Comments
Emrah33
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Samsung s23 watch 5 pro buds 2 pro kullanıyorum hepsinden çok memnunum saatin şarkı 2 gün rahat götürüyor tüm özellikler aktif
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 🙏🏻
Anaflaxi
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 classic kullanıyorum tavsiye ederim memnunum. Şarjı 2 gün gidiyor
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim
Cagatays
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 classic watch 5ten çok daha iyi. Ancak şarjı hiç dayanmaz. Özellikleri aktif kullanırsan bir günü çıkaramaz. Bunun dışında ateş ölçer yok! Yani ısı ölçüyor diye satıyorlar ama inanma. Bir program aracılığıyla bir nesnenin sıcaklığını ölçüyor hepsi bu. 6da bile ateş ölçme yok. Bunun için sadece bu özelliğe para verme. Ama yine söylüyorum 4ün şarjı çok az gidiyor. Tek olumsuz kısmı bu.
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle teşekkür ederim. 4 ün iyi olduğunu söylüyorsunuz ne konuda daha iyi? Malzeme kalitesi mi başka bir şey mi? Watch 5 in yapıp 4 classic modelinin yapamadı bir şey yok mu?
0 Likes
Cagatays
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba tekrar, rica ederim. Şimdi 4 classic dönen bir metal görünümlü çerçeve var. 5te bu yok, ki 6da buna tekrar döndüler çünkü çok farklı bir hava katıyor. Kolda duruşu çok daha kaliteli gösteriyor. 5 biraz oyuncak gibi duruyor. 5 in tek farkı şarjı biraz daha iyi gidiyor, hafızası az bir şey daha çok ve dediğim gibi bir şeyin ısısını ölçüyor.(ateş değil). Onun dışında 5 in yaptığı her şeyi 4 yapabiliyor. Bunlar çok büyük ayrımlar değiller. Bu arada 4 in ses çıkışı da 5ten bana göre daha iyi. İkisini de test etmenizi öneririm. İkisini de elinize alın ve inceleyin. Görmeden, sadece yorumlarla veya puanlarla almayın. 🙏🏻
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
S23 ve w4 classic kullanıcısıyım (46mm) şarjı 1 gün gidiyor asla yarı yolda bırakmadı gün içinde bitmedi (42mm çabuk bitiyor) özellikleri kısarsan (uyku nabız vb.) 2 gün gider
Saaten beklentine göre beğenip beğenmemen değişebilir bana kalırsa apple watch kada iyi değiller ama telefonla görüşme için gayet iyi temiz aktarıyıor hepsinde rahat görüşürsün fikrimi sorarsan ne 4 ne 5 alma w6 alman daha iyi olur neden?

Wear os işletim sistemi olduğu için 4 sene sürümü sene güvenlik alacaklar w4 2 sene önceki cihaz o yüzden 2 sene daha alacak ..

ayrıca 6 da (büyük model) pil kapasitesi artıp ve işlemci değiştiği için pili 2 gün gidiyor ısı nabız sensörü daha iyi ekranı daha iyi

W4 ve w5 de google asistan bazen sorun çıkarabiliyor. Hey google ... yı ara diyorum aramıyor 6da bu sorun var mı bilmiyorum