cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 4 dil paketi sorunu.. 4 gündür indirilmeyen dil paketi.

(Topic created on: 09-26-2021 10:06 PM)
644 Views
wrendie
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

En kısa zamanda saatin iadesi talebinde bulunucam. Tarafınızdan hiç bir şekilde çözüm için aranmadım..  bgun ⁴.gün ilgi sıfır o yüzden acilen iade istiyorum.

image

7 Comments
Ottomandaddy
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Dil paketi kullanan uygulamayı silip İngilizce yükleyin, sonra Türkçe ye çevirin düzelecektir
wrendie
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tesekkurler ilginiz için G board dan mı bahsediyosunuz?
0 Likes
Ottomandaddy
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet, ayrıca sürekli güncelleme alıyor yani iade yerine biraz beklemelisiniz
0 Likes
wrendie
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Sorun şu ki satış temsilcisi arkadaşların bilgisizligi yüzünden ben böyle rezil durumdayım.. isteklerim doğrultusunda satıldı bu saat bana ve bi okadarda ilgisizlik had safhada.. satılırken şu bilgi verilseydi turkce ceviri desteği yok İngilizce var almaz güncellemeleri bekler geldikten snra alrdim lakin suan güncelleme gelecek diye net bi bilgide yok oda işin komik yani.. söylenilen tek şey tuketici hakem heyeti ne başvurun paramla rezil olmuş durumdayım resmen
0 Likes
Ottomandaddy
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle Türkçe desteği var sadece güncelleme geldikçe uygulama bir miktar şaşırtabiliyor bu nedenle üzülecek bir şey yok çünkü 5dk lık bir çözümü var, aldığın saat su anda piyasa da en iyi saat ve en az 3 yıl güncelliğini korur. Hiç bir şekilde iade etme inan piyasada daha iyisi yok. Kullandıkça seveceksin
0 Likes
wrendie
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İçerik turkce tabi söyle ifade edeyim sesli komut içeriğinde Türkçe çeviri yok dha anlaşılır oldu ins 😉 güncelleme ler umarım ki gelecektir ama düşünün araba alıyorsunuz gitmiyor.. güncelleme bekliyorsunuz bekleyeceksiniz ki araba güncelleme gelsinde yazılımsal sorun çözülsün bende binip gideyim.. aynen haklısınız belki 5 dk ble degl güncelleme geldikten sonraki çözüm lakin ben neden bekliyorum?? Müşteri neden böyle şeyler için uğraşıyor bekliyor bu saat Turkiyeye gönderilip satışa sunuluyor ama dili desteklemiyor neymiş güncelleme gelecekmiş ne zmn? Bilinmiyor netmi bilinmiyor.. bilincsizlikler içerisinde süs niyetine kullanmaya suan için devam .
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba wrendie,

Teknik ekibimiz tarafından 26.09.2021 tarihinde aranarak size bilgi verilmiştir. İade talebiniz için oluşturulan kaydınızla ilgili, ekibimize bilgilendirme sağlandı ve talebinizin değerlendirilme sürecinde tekrar aranarak bilgilendirileceksiniz.

Teşekkürler.

MOD