Original topic:

Watch 4 classik güncelleme alicakmı her hangi güncelleme lütfen bilen kişi varsa

(Topic created on: a month ago)
228 Views
kamrans24fe
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

29 KASIM DA ALINDI AKILLI SAAT 2022 3800 TL
TEKNOSA 3 YAŞINDA

image

12 Comments
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
1 yıl daha güvenlik güncellemeleri alacak büyük guncelleme birdaha almayacak one ui 8 sondu
0 Likes
kamrans24fe
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Peki ne zaman gelir 5 Şubat 2026 dir peki ne zaman gelecek bilen kişi varsa yaza bilirmi bir sonraki güncelleme şarji eskiden 2 gün çikariyordu şimdi 1 bile çukarmiyor neden abi
0 Likes
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Saatlere güncellemeler düzenli olarak gelmez en yeni modele bile 3 ayda 1 guncelleme verirler genellikle. O yüzden kesin tarih yok sarj az gider çünkü eski model bataryası eski 5 yıl öncenin saati.
0 Likes
kamrans24fe
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ama nasil titiz tutmuşum kayişlarindan belli abi nas saklamaişim saati ter temiz bunada bir yorumla beni sevindir abum
0 Likes
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Sen saati istediğin kadar temiz tutsan bile zamanla içindeki işlemci ve batarya eskir kardeşim keşke watch 6 falan alsaydın en kötü onlar daha iyi olabilirdi
0 Likes
kamrans24fe
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Temiz tutmamişmiyim abi elimden geldiyi kadar soyleki temiz tutmuşsun iyi bakmuşsin
0 Likes
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Sen temiz tutmussun kral sorun yok ama diyorumya saatin içi eskiyor işte ona bir müdahale yapamazsın yenisini daha iyi bir modelini alman gerekiyor
0 Likes
kamrans24fe
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Abim bana ne lazim ariyormu konuşa biliyorummu watsapp çaluşiyor spor etkinliyi çalişiyormu bunlar yeter saati çok sevdim gideceyi kadar kullanicam abim
0 Likes
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Onların hepsi var ve çalışıyor merak etme sen gittiği yere kadar kullan birşey olmaz
0 Likes