cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 4 Bildirim Sorunu

(Topic created on: 06-25-2023 07:38 PM)
enineboyuna06
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Videoda gördüğünüz gibi bildirimler kısmına girmeye çalışınca ana ekrana atıyor. Bu yüzden aramalar saatime gelmiyor. Saati sıfırlamayı denemedim ancak yabancı forumlara da baktım ancak orada da çözememişler. Poco kullanırken böyle bir şey olmuyordu ancak Samsung'a geçtiğimden beri bu sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen varsa sevinirim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Wearable'deki Watch 4 Plugin yazılımından kaynaklanıyordur Ayarlar-Uygulamalar-Galaxy Watch 4 Manager ve Galaxy Wearable uygulamasının izinlerini gözden geçirin bildirimler iznine bakın. Eğer düzelme olmadiysa sıfırlamak çözüm olabilir. Bende de watch 4 var sorunsuz kullanıyorum. Düzelebilen bir sorun olduğunu sanıyorum.

View solution in context

Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba enineboyuna06,

Galaxy Watch cihazınız ile mobil cihaz arasında bağlantı kurmanız durumunda, gelen aramaları saatten yanıtlayabilir veya saatiniz üzerinden bir arama gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer saatinize arama gelmiyorsa lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

• Galaxy Watch saatinizin Bluetooth üzerinden bir mobil cihaza bağlı olduğundan emin olun. Galaxy Watch saatiniz mobil cihazınıza uzaktan bağlı ise gelen aramaları alamazsınız.
  • Mobil cihazınızın ve Galaxy Watch'un doğru cep telefonu şebekesine eriştiğinden emin olun.
  • Cep telefonunuzda ve Galaxy Watch'ta gelen telefon numarası için arama engellemenin kapalı olduğunu kontrol edin.
  • Rahatsız etme modu, iyi geceler modu veya sinema modunun etkin olup olmadığından emin olun. Bu modlardan biri etkinleştirilmişse dokunmatik ekran gelen aramalar sırasında açılmaz. Ekranı açmak için çerçeveyi çevirin veya Home tuşuna veya Geri tuşuna basın ve gelen aramayı kontrol edin.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Video yuklensin bakalım.
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Wearable'deki Watch 4 Plugin yazılımından kaynaklanıyordur Ayarlar-Uygulamalar-Galaxy Watch 4 Manager ve Galaxy Wearable uygulamasının izinlerini gözden geçirin bildirimler iznine bakın. Eğer düzelme olmadiysa sıfırlamak çözüm olabilir. Bende de watch 4 var sorunsuz kullanıyorum. Düzelebilen bir sorun olduğunu sanıyorum.
enineboyuna06
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tüm izinler açık sıfırlamayı deneyeceğim.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba enineboyuna06,

Galaxy Watch cihazınız ile mobil cihaz arasında bağlantı kurmanız durumunda, gelen aramaları saatten yanıtlayabilir veya saatiniz üzerinden bir arama gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer saatinize arama gelmiyorsa lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

• Galaxy Watch saatinizin Bluetooth üzerinden bir mobil cihaza bağlı olduğundan emin olun. Galaxy Watch saatiniz mobil cihazınıza uzaktan bağlı ise gelen aramaları alamazsınız.
  • Mobil cihazınızın ve Galaxy Watch'un doğru cep telefonu şebekesine eriştiğinden emin olun.
  • Cep telefonunuzda ve Galaxy Watch'ta gelen telefon numarası için arama engellemenin kapalı olduğunu kontrol edin.
  • Rahatsız etme modu, iyi geceler modu veya sinema modunun etkin olup olmadığından emin olun. Bu modlardan biri etkinleştirilmişse dokunmatik ekran gelen aramalar sırasında açılmaz. Ekranı açmak için çerçeveyi çevirin veya Home tuşuna veya Geri tuşuna basın ve gelen aramayı kontrol edin.
0 Likes