cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

WATCH 6 CLASSIC S WALLET ODEME SORUNU

(Topic created on: 10-19-2024 03:40 PM)
77 Views
thecrona
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 6 47mm model var. S wallet bağlantı yaptım. Telefondan varsayilan ödeme s wallet yaptım. Uygulamadan ve saatten karti eslestirdim. Ama odeme almıyor. 05 kod hatası veriyor. Nedendir bilen var mı? Önceleri kullanmıştım, oluyordu. Uzun zamandır yapmamıştım. Şimdi olmuyor. 

7 Comments
ögeday
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saatten ayarlar> bağlantılar> NFC ve temssız ödemeler>ödeme kısmından SWallet seçeneğini kontrol edin. İşaretli değilse işaretleyin.
0 Likes
thecrona
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
O işaretli
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam S Wallet yerine bankaların kendi uygulamalarıyla da ödeyebiliyorsunuz. Maximum Mobil uygulamasını indirin, saat ile öde seçeneğine tıklayın, biraz bekleyin özellik tanımlanıyor. Saatteki Maximum uygulamasına girdiğinizde ödemek için yaklaştırın ibaresi çıkıyor. Her ödeme yapmanız gerektiğinde telefondaki NFC ile saatteki NFC nin aynı anda açık olmasına özen gösterin. Saatten her defasında uygulamaya girmeye gerek olmuyor
0 Likes
thecrona
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Is bankası hesabım yok o yüzden S wallet kullanıyorum. Önceleri oluyordu şimdi ne denediysem olmadı
0 Likes
Solution
Sublation
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Akbank'ta da vardı sanırım. Bir de S Wallet'ta nakit para yaptırmanız gerekiyor, diğer bankalarda kredi kartından ödeyebiliyorsunuz direkt
thecrona
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bilmiyordum. Şimdi ayarladım ve oldu. Evet kredi kartından hemde. Daha güzel oldu. Çok teşekkürler. 😊
Renega
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Banka uygulaması sorunlu mesela iş bankası maximum devamlı bozuluyor. Artık kullanmıyorum.
0 Likes