cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

W4 classic asistan sorunu

(Topic created on: 03-12-2024 05:39 PM)
94 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar
S23 ve w4 classic kullanıcısıyım hey google ... yı ara/telefon et vs. dediğimde web de arama yapıyor asla telefon etmiyor s23 de bu sorun yok arama yapabiliyorum, 2 gün önce Wp üzerinden samsung Türkiye ye yazdım saatin AP VE CSC sini istedi asistanı telefon ve saaten silip tekrar kurun dedi yaptım yine düzelme olmadı kayıt oluşturdu en kısa sürede size dönülecek dedi.

DÜZENLEME: Dün aradılar smart tutor üzerinden telefondakileri kişilerimi saattekiyle eşledi vs (tamamını samsung Türkiye yetkilisi yaptı) en son görüşme bitiminde telefonu saati yeniden başlatıp deneyin dedi denedim olmadı asistanı sildim yeniden kurdum ve çok güzel çalılıyordu hatta 2 görüşme gerçekleştirdim ama yaklaşık 30dk sonra bir görüşme daha yapacaktım sorun tekrar etti tekrardan kayıt açıldı...

2.DÜZENLEME: bu gün yetkili aradı durumu anlattım dün ilgilenen yetkiliye aktardı bazı şeyler denedi saati komple 0ladık yedek almadan 0 saatmiş gibi kurduk denedim sonuç aynı membersda hata kaydı oluşturdum 24 veya 48 saatte dönerler duruma göre son çare servise gönderirsiniz dedi. Nasıl bir hataysa artık bilmiyorum illalah ettim
4 Comments
KIauS
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu ay saate güncelleme gelicek o zaman düzelebilir bende'de aynı
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kafayı yicem az kaldı çok küçük bir şey ama 2 senelik saat en nihayetinde bu hatayı vermesi absürt bir defa dili desteklemiyor hatası absürt ne alakası var da İngilizceye çevirip tekrar Türkçe yapıyoruz dili
0 Likes
KIauS
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Ben hey google .... kişisine telefon et diyorum telefon zil sesi çalmaya başlıyor durduramıyorsun tek çare kapatmak 😁😁
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Seninki daha berbatmış benim ki örn. isoyu ara dedim web de şunu buldum diyor iso ile ilgili şarkı filan buluyor bu arada güncellemede one uı 6 watch mı gelecek? Bilgin var mı bu konu ile ilgili
0 Likes