Emirhan_S23
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-14-2024 03:19 PM (Last edited 03-14-2024 04:49 PM ) in
Giyilebilir CihazlarS23 ve w4 classic kullanıcısıyım hey google ... yı ara/telefon et vs. dediğimde web de arama yapıyor asla telefon etmiyor s23 de sorun yok. 10 martda Wp üzerinden samsung Türkiye ye yazdım saatin AP VE CSC sini istedi asistanı telefon ve saaten silip tekrar kurun dedi, düzelmedi kayıt oluşturdu.
DÜZENLEME: 11 mart aradılar smart tutor üzerinden telefondakileri kişilerimi saattekiyle eşledi vs (tamamını samsung Türkiye yetkilisi yaptı) en son görüşme bitiminde telefonu saati yeniden başlatıp deneyin dedi denedim olmadı asistanı sildim yeniden kurdum ve güzel çalılıyordu hatta 2 görüşme gerçekleştirdim ama yaklaşık 30dk sonra bir görüşme daha yapacaktım sorun tekrar etti tekrardan kayıt açıldı...
2.DÜZENLEME: 12 mart yetkili aradı durumu anlattım dün ilgilenen yetkiliye aktardı bazı şeyler denedi saati komple 0ladık yedek almadan 0 saatmiş gibi kurduk. Sonuç aynı membersda hata kaydı oluşturdum 24 veya 48 saatte dönerler duruma göre son çare servise gönderirsiniz dedi. Nasıl bir hataysa artık bilmiyorum illalah ettim
3. DÜZENLEME: 14 mart 48 saat geçti dönüş olmadı tekrar görüştüm tek yaptıkları "yeniden kayıt oluşturdum dönüş sağlanacak" 2 kere smart tutor dan denemişsin olmuyor 3. De de olmayacak belli bir şey bu bilmiyorum yarın arasınlar bakalm derdimi anlayabilcek biri gelir umarım sorun çözülene kadar buraya düzenleme atacağım.
4. DÜZENLEME: Aradılar biraz daha bekleyin uzun sürebiliyor geri bildirim cevaplarımız dedi , isterseniz servise de yönlendirelim dediler bende ürünü alalı 3 ay bile olmadı güncellemeyle düzelir dedim ne güncelleme geldi, ne düzeldi deyince dilerseniz bekleyin sorun devam ederse istediğiniz zaman servise yönelndirebiliriz artık bizim yapacağımız bir şey kalmamış dedi açıkcası 3 aylık bile olmayan cihazı servise göndermek istemiyorum bilmiyorum mart ayı güncellemesinde düzelirse ne ala samsung ekosistem kurdum ama bu ufak hatalar belli bir yerden sonra sinir bozuyor...
0 Comments